Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Sty 2008 Posty: 189 Skąd: prawie Wieluń ;)
Wysłany: 2008-01-31, 17:25
stanmarc napisał/a:
Co do standardowych zabiegów stomatologicznych to tak samo jak majk-el korzystam z usług pani lekarz stomatolog Anny Baranowskiej z Czarnożył - tel. 604291652.
Nie pani Anna, tylko Magdalena Baranowska Również polecam, bardzo miła i sympatyczna pani, nigdy nie byłam u innego dentysty Z tego co wiem, pani Baranowska przyjmuje również w Zugilu. Naprawdę polecami, jak dla mnie to nr 1 wśród stomatologów w Wieluniu.
_________________ Is there a chance?
A fragment of light at the end of the tunnel?
A reason to fight?
Pomógł: 7 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2008-01-31, 21:39
Ja jeżdżę do Mierzyc. Jak dla mnie super. Dr. Wójcicka ale imienia nie pamiętam prywatny gabinet w przychodni. Odkrył ją jeden z moich znajomych- polecam
Ja polecam Pana Huberta Dmochowskiego - leczy szybko i przyjemnie
oraz Panią Katarzynę Dylewską z Poddentu...
Co sadzicie o Radomirze Panku?? - byłem raz u niego i chyba więcej nie pójde, bo popsuł mi zeba i musiałem go naprawiać u wyżej wymienionych osób
ja polecam Panią Dmochowską gabinet priv. (ulica wyjeżdżając z kaliskiej w lewo) ,od dziecka do niej chodzę oraz Maćka Kule , talent po tacie ul. Kopernika
ma troche dziwne podejście chyba, jak czarny był z Zuzą i nie chciała usiąść na fotel, to pani na odchodne powiedziała, że "tak jest jak się dziecka nie nastawi".
Tylko, że ja przez dwa dni tłumaczyłam Zuni, że pójdzie do dendysty, a to tylko dziecko i nie zawsze dociera od razu wszystko. Po co tak zaraz osądzać...
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum