Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-09-10, 08:41
Ja też korzystałem z miejsca o którym pisze Ferbik. Czyszczenie komory lustra, matrycy, lustra i obiektywu kosztowało 80zł. Niestety nie licz na to, że zrobią ci to na poczekaniu. Mają dość długie terminy.
Byłem naprawiłem. Polecam. Trochę ciężko trafić bo to prawie prywatne mieszkanie a grupka młodych ludzi stała w klatce i nie widzieliśmy szyldu. Polecam z czystym sumieniem. Aha i bardzo było panu nie w smak, że się wcześniej nie umówiłem. Ale pogadałem, że dzwoniłem kilka dni z mizernym skutkiem i zrobił mi w na drugi dzień.
Serwis w województwie Podlaskim naprawde tani i mają darmowe kosztorysy napraw,oraz darmową wysyłke z punktów kolektorskich których mają naprawde dużo na terenie kraju.Szybka i profesjonalna naprawa.Polecam.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-08-08, 18:02
Witam , ma ktoś namiar na serwis obiektywów najlepiej we Wrocławiu ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2012-08-08, 18:30
maaciej76 ten serwis we Wrocku jest sprawzony i polecam.
Możesz jeszcze dryndnąć albo podjechać do:
Foto Naprawa
Adres: Piotrkowska 85, 90-423 Łódź
Telefon: (042) 639-92-89
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-08-08, 18:45
Wygodniej mi w Wrocławiu , dzięki .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum