Brawo Bartek!! Chlopaki i dziewczyny mi nie chodzilo o to ze Dacek nie dal rady. Moim zdaniem odwalil kawal dobrej roboty - stworzyl druzyne! Tylko slyszalem ze nie przedluzy juz kontraktu z Wieluniem. Nie wiem ile w tym prawdy.
Damian Dacewicz zostaje, zarząd miał do niego zaufanie nawet gdy po meczu z KARO (0:3) podał się do dyspozycju zarządu. Teraz zwolnianie Dacka to byłby błąd, zarząd tak mówi ! Zatrudnili człowieka który dopiero się uczył, a teraz się zna w tym fachu.
za rok będzie I liga u nas, sami ją wywalczymy !!
II liga od Zduńskiej Woli
I liga od Bełchatowa jak to by wyglądało ? trzeba powalczyć, a rozmawiałem z Dominikiem Żmudą i on celuje w 1 miejsce, dobrze że zespół jest tak nastawiony.
Bełchatów ma Ib nastąpiłaby zamiana (nie wnikam w sprawy finansowe)u nich byłaby II w której szanse mieliby ich juniorzy a u Nas byłaby Ib połowa składu z Bełchatowa najlepsi od Nas i moze jakies nabytki?
zostaje baradziej zychla paniączyk żmuda , moze fabi , macur i jajo
[ Dodano: 2008-05-08, 16:12 ] dawid napisałeś że w Siatkarzu zagra tylko jeden z trójki Żurek, Kryś, Strzała a ja dowiedziałem się że na 99% zagra cała trójka !!!
[ Dodano: 2008-05-10, 19:37 ]
na rozegraniu ma być Szymon Kosmęda z DelicPol Czewa
klub podziękował Darkowi Baradziejowi !!
i możliwe że kolejnym na liście nominowanych do opuszczenia klubu będzie... DOMINIK ŻMUDA zawodnik który dał tak dużo i był najjaśniejszym punktem drużyny ma odejść ?
Ostatnio zmieniony przez bob_mistrz 2008-05-17, 10:59, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum