Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2009-02-08, 22:09
>>> MATEUSZ w samolocie stan nieważkości uzyskuje się prze kilkanaście sekund robiąc tzw. "górkę" a nie nurkując....
ale nurkowanie niewątpliwie sprzyjać może "zacieśnianiu" kontaktów - zwłaszca jak np. jesteś na 500 m i robisz pikę w dół
ale do "brania" może być trochę za mało czasu
chyba że potem "świeca" no i "górka"..
no i masz nieważkość ...
jadące auto to raczej pewny sukces że dojdzie do wypadku. lepiej jest na uboczu przy rzece lub koło lasku w zaparkowanym aucie lub na trawce mmmmmmmmm
przypomniały mi się lata młodości (kiedy to było hmmmm 2-3 lata temu jak miałem 20 lat)
Ale każdy ma swoje ulubione miejsca
Wiadomo czego szukali ale przeliczyli sie biedni chłopcy....
narkotyków
Powiedzmy
Notabene niedawno Policja złapała zaprzyjaźniona pare w aucie, ale oni święci nie byli
I mandacik...
Troszkę odgrzeje temat..
Znam podobny przypadek. Oczywiście samochód na postoju a nie podczas jazdy ale mandacik i tak był. Para robiła sobie dobrze i nagle w okno stuk puk i światło latarki na nich Sam nie wiem co gorsze w takiej sytuacji-mandat czy przyłapanie "na gorącym uczynku".
Ktoś pytał o zdjęcie jakiejś pary w takiej sytuacji, ja mam filmik
Troszkę odgrzeje temat..
Znam podobny przypadek. Oczywiście samochód na postoju a nie podczas jazdy ale mandacik i tak był. Para robiła sobie dobrze i nagle w okno stuk puk i światło latarki na nich Sam nie wiem co gorsze w takiej sytuacji-mandat czy przyłapanie "na gorącym uczynku".
Ktoś pytał o zdjęcie jakiejś pary w takiej sytuacji, ja mam filmik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum