hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2008-11-17, 18:19
W daaaaawnych latach bylo tez duzo mniej aut, duzo mniej firm oferujacych nauke jazdy, a poza tym praktycznie w kazdym miescie wielkosci Wielunia byl WORD. Dlatego to zjawisko nie bylo zauwazalne. Teraz WORD w Wieluniu to bylaby tragedia.
Rozmawiałem dzisiaj z jednym z instruktorów wieluńskich "elek". Stwierdził jak go zapytałem o powstanie WORD w Wieluniu, że ludzie to mają fantazję i kochają plotki
a Ja tam bym chcial zeby w Wieluniu można było zdawać
Z miejsca bym porobił reszte kategori ;d
Jak bym skończył, mogli by z powrotem przenies do Sieradza;d
_________________ Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Nie zgodze sie z tym ze w Sieradzu wszystko zalezy od wlasnych umiejetnosci. Widzialem juz pare dziwnych akcji o ktorych lepiej nie mowic no i legendarnych egzaminatorow tez lepiej nie opisywac. Jak dla mnie jest tam dosc subiektywnie:]
_________________ szczerosc u czlowieka cenie bardziej niz falszywe uczucie
Pomogła: 9 razy Wiek: 34 Dołączyła: 23 Cze 2007 Posty: 846 Skąd: z gabinetu Gendo
Wysłany: 2009-03-15, 17:45
Y.. bez przesady. Znam osoby, które zdawały bez problemów za pierwszym razem u tych własnie "legendarnych egzaminatorów". Jak się umie jeździć to się zda i tyle.
Ja zdalem za pierwszym i uwazam, ze latwo tam zdac (mimo moich glupich bledow egzaminator byl wyrozumialy )
To samo uważam... Pasy słabo widać na Sieradzu, pamiętam że mnie egzaminator "woził" po mniej uczęszczanych drogach, żeby sprawdzić czy się tras nie wyczyłem.
Uczyłem się podczas nawałów śniegu a zdawałem podczas deszczu. Za 1-wszym razem zdałem. Jak jechałem tego dnia z OSK Ostrycharz to 4 osoby na 4 zdało.
Wracając do Sieradza...
Swego czasu kozy się pasły na tym rondzie, kiedy jeszcze niektórzy zdawali egzaminy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum