Mateusz, a może by tak coś, co by angażowało 1-2 godziny dziennie przy minimalnym wkładzie pieniędzy? Poleciłbym 6-miesięczny kurs gdzie miesięczna opłata jest 127zł, jednak obecnie jest full kursantów 150/150. Jak coś ten kurs zawsze można znaleźć na Złotych Myślach, które Ty Mateusz już dobrze znasz. Link do kursu tutaj. Sporo ciekawych pozycji można znaleźć w tym wydawnictwie. Ja osobiście mogę polecić moją ulubioną lekturę CzasNaE-Biznes, do którego link w stopce. A Ty Mateusz coś polecisz? Powinieneś mieć lepszy pogląd na książki z tego wydawnictwa niż ja.
_________________ Pierwsze kroki w e-biznesie postawiłem dzięki Czas Na E-biznes
Mateusz, z Twojej wypowiedzi wynika, że nie pracujesz... młody gniewny... Myślisz, że zawojujesz świat, oby to nie było złudzenie, oby Ci się udało...
Pracuję w oczekiwaniu na studia na 2giej rekrutacji, byłem niedawno w PUP i EFS ale nie po zasiłki. Wkrótce do Łodzi jadę bo tam wiedzą i mogą więcej.
Pieniądze jednak łatwo dostać tylko trzeba cierpliwości i czekać, ale to na inny temat dyskusje.
mateuszkowalski
Czytałem niedawno książkę Michała Rozmarynowicza - prawnika, doradcy podatkowego, absolwenta słynnej szkoły biznesu INSEAD we Francji. Współwłaściciela, pomysłodawcy, konsultanta w tworzeniu kilkudziesięciu małych firm.
Do tego Fijor "Jak zostałem milionerem", K. Cebulski...
Polecić mogę ruszyć tyłek, zacząć działać i przestać narzekać.
Pani z PUP/EFS poradziła jechać do Łodzi bo więcej wiedzą o dotacjach na założenie działalność mam tu na myśli 40tys zł.
Co do książek, to powiedz mi skąd wiedzę czerpać o księgowości, finansach, podatkach skoro nie pracujesz w tej branży, nie studiujesz jeszcze, a wystartować nawet z własnym sklepem bez finansowego abecadła to trochę nieodpowiedzialne.
Podejmę pracę zbrojarza budowlanego w Polsce i zagranicą. Jestem osobą bardzo odpowiedzialną sumienną w pracy oraz osobą bardzo komunikatywną. Mój kontakt telefoniczny: 785266449
no tak, ale każdy chciałby nic nie robić i kasę mieć.... nie od dziś wiadomo, że najlepiej mają pośrednicy... tylko żeby pośrednik miał co oferować potrzebni są ludzie do pracy.
W ekonomii zawsze są dwie strony - ktoś musi stracić, by ktoś mógł zyskać.... sprzedaż... sprzedaż.... sprzedać.... a gdzie tu zrozumienie, inne wartości... szlag mnie trafia jak widzę pseudo doradcę finansowego, który nawet nie wie co to jest RRSO i z czym to się je, ale k... profesjonalista, bo pasek u spodni i zegarek na ręcę ma... skoro on ma to ktoś musi nie mieć - taka prawda i tylko kwestia sumienia - jak będzie doradzał... patrząc na prowizję czy uczciwie - nawet bez zarobku...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum