Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-12-17, 16:24
A ja w tym roku, będę miał możliwość wraz z żoną, nabycia nowych doświadczeń na balu sylwestrowym organizowanym w wiejskiej „remizie”, czy jak kto woli w „wiejskim domu kultury” . Miejscowości nie podam, bo mogę się narazić przez przypadek , ale jest to jakieś 15 km od Wielunia. Grupa osób, z którą będziemy na tym balu, gwarantuje nam jedno, nudzić się nie będziemy, oj nie
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Ja się wybieram na imprezę typowo dla młodych w Przywozie w remizie.
Cena 20zł, do domu blisko, muzyka będzie dobra i tylko byle zimna vódka i gorące kobiety(a nie odwrotnie) Alkohol wliczony łącznie z drobnymi przekąskami i pokazem sztucznych ogni.
Jeszcze sporo miejsc wolnych zostało, więc zapraszam w imieniu organizatorów.
W zeszłym roku byłem w Łaszewie z koleżanką przy cenie 70zł od osoby oprócz jedzenia(jak na cenę odpowiedniego), muzyka co prawda disco-polo bo sobie tak zażyczył organizator. Ludzie w wieku 16-25
W tym roku na tym etapie już może nie być miejsc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum