Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2009-01-08, 14:49
Ferbik napisał/a:
czarny napisał/a:
ferbik jak bys pracował jako przedstawiciel to nie wierze w to że nie. Każdy grosz by się liczył
Widzisz... nie każdy mierzy życie gotówką. Dla mnie są rzeczy ważniejsze niż pieniądze.
No tak Ferbik, ale za te pieniadze mozna zwykle kupic te wlasnie "wazniejsze rzeczy". Fakt, niektorzy powiadaja, ze milosci i zdrowia sie nie kupi.. Ale, czy oby napewno
Pozdrawiam
hiszpan, ja rozumiem co chcesz powiedzieć. Ja dodam tylko - żebyśmy się dobrze zrozumieli - mnie pieniądze zdrowego rozsądku nie przysłaniają.
Można sobie przypomnieć ten tragiczny wypadek przed Osjakowem, jak przedstawiciel Providentu wbił się dosłownie w ciężarówkę marki Star. Z yariski została tylko cała tylna szyba...
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-01-08, 16:16
Cytat:
Brak wyobraźni o mało nie skończył się tragedią. Goleniowska drogówka zatrzymała dwóch szaleńców, którzy na oblodzonej i zaśnieżonej drodze, przy widoczności ograniczonej przez śnieg, pędzili z prędkościami w okolicach 170 km/h.
Na drodze krajowej nr 3 goleniowscy policjanci zobaczyli wyprzedzające ich Daewoo Lanos. Było bardzo ślisko, a pas ruchu, którym jechał Lanos, był całkiem biały. Wideorejestrator zmierzył prędkość 165 km/h. 41–letni kierowca dostał mandat w wysokości 500 zł i 10 punktów karnych.
Podobną nieodpowiedzialnością wykazał się na tej samej drodze pędzący ponad 170 km/h kierowca Forda Mondeo. Szaleńczą jazdę zafundował żonie i małemu dziecku. Policjanci zatrzymali bezmyślnego kierowcę, zanim zrobił krzywdę sobie lub komuś innemu. Kara, jaką otrzymał, była identyczna jak w przypadku "rajdowca" z Daewoo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum