R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Ferbik
2010-06-24, 17:46
"Wielka Reklama"
Autor Wiadomość
wielkareklama 
Dojeżdża PKSem
producent reklamy

Wysłany: 2009-06-05, 16:15   

Witam serdecznie wszystkich
w szczególności ciebie - ferbik

dziwi mnie zero profesjonalizmu z twojej strony ze tak wielce bierzesz udzial w dyskusji na swoim wielkim forum pracujac w tak nie powaznej akurat firme .
(nie mowie ze robisz kazdego w ch .... - poprzednie firmy i znajomych a takze klientow) nie mowie ze oferujecie szais zamiast jakosci - nie wnikam co robicie, na czym, dla kogo i z kim śpicie i gdzie pracujecie lub pracowaliscie.

NIE INTERESUJE MNIE TO I NIE BEDZIE MNIE TO INTERESOWAC
BO NIE MOGE WAS NAWET NAZWAC KONKURENCJA - DWA ŚWIATY
i prosze tak nie nazywac nas jesli mowicie ze konurencja jestesmy bo nie jest tak i nigdy nie bedzie :-)

Wiele ludzikow co przychodza to wlasnie przychodza z reklamacja z waszej firmy ze dostali plame a nie wydruk wiec nie pisz co kto i jak przychodzi do was i niby narzeka na nas i sie skarzy i moze z placzem do was jaka to nie jest firma.

Zapewne przyszly takie osoby ktore od nas "odeszly" a raczej my odmówiliśmy wykonanie usługi z tej przyczyny ze nie mielismy wolnych terminow na wykonanie usługi w expresosowym czasie, malych prac nie przyjmujemy , osob nie zdecydowanych nie wiedziacych czy chca miec reklame czy sobie przyszly pogadac rowniez
A NAJBARDZIEJ TAKICH CO chca tylko oszukac i nie zaplacic za usluge lub zaplacic po roku po dzialaniach windykacyjnych
(własnie tak było z pewna Pani Dyrektor co opisujesz bardzo niezdecydowana PANI ktora chciala juz odebrac usługę a jeszcze jej nie zamawiala :-) a moze tak sie pochwalila ze zamawiala wczesniej plakaty dostala plakaty a nie chciala zaplacic bo lubi tak robic ludzi w ch....
a cudów nie robimy na cuda musza jeszcze Takie osoby troszke poczekac i frajerow musza znalezc i moze znalezli :-)

Ale rowniez takich co zamawiaja usluge a pozniej ciiiiiisza :-) tez sie tacy zdazaja :-)

Jeśli piszesz ze niby nie dotrzymujemy terminow ? Skad takie informacje. niech zgadne od klienta a dlaczego....
Zapewne klient ktory przyszedl do nas chcial wydrukowac 0,3 m2 folii dostal termin ze zrealizujemy za 2 tygodnie lub nie zrealizujemy go wogole lub nie tak szybko jak by chcial (znowu CUDA) i poszedl do was moze o to tobie chodzi nie wiem. Albo jedna z powyższych osób.

Kazdy klient ktory do nas zawita staramy sie wspolnie ustalic konkretna date +/- kiedy mozna odebrac towar po drugie informujemy e-mail lub telefonciznie ze jest do odbioru lub do akceptacji projekt i wsio - tak to wyglada wiec nie pisz ze ktos czekał i czeka i czeka nadal - bo takiego czegos nie ma i nie bedzie. Chyba ze jest to taka osoba z grupy powyzej.

Przy kazdym zamowieniu klient wie kiedy mozemy to zrealizowac i kiedy moze odebrac.
I albo chce wykonac usluge u nas albo idzie do kogos innego.
Po drugie klient albo chce miec jakosc albo chce miec cos :-) .

Taka jest reguła i róznica pomiedzy NAMI

Wiec proponuje Tobie nie wypowiadac sie i pisac glupot bo tylko znizasz sie do poziomu 0.

Zapraszamy do sprawdzenia na co nas stać osobiście ZAPRASZAM wielkareklama.eu :-) i sprawdzic jak jest naprawde a nie czytac glupot PANA FERBIKA - dyrektora bardzo wielkiej firmy firmy ktora nie wie co to jest nawet baner a juz nie mowie o rodzajach folii - ale to nie jest temat na taka rozmowe.

I lepiej temat zamknij i nie zmieniaj mojego posta :-)
Postaw piwo autorowi tego posta

Ferbik 
Administrator

Piwa: 107/205
Wysłany: 2009-06-05, 17:10   

Ty wiesz swoje, ja wiem swoje, ale skromność to podstawa 8)
Jak widać podejście potwierdzone przez samego właściciela w odpowiedzi na mój post.
Tym się różnimy: ja nie jadę po twojej firmie, tylko piszę prawdę, z którą się spotkałem obsługując twoich niezadowolonych (mało powiedziane) klientów, a ty mieszasz z błotem tą w której ja pracuje... wnioski można wyciągnąć samemu.

Na życzenie właściciela firmy temat zamykam.

klient 
Słyszał o Wieluniu

Wysłany: 2009-09-04, 12:12   "Wielka Reklama"

Wiem że temat tej firmy był już poruszany ale i ja chcę się podzielić moimi odczuciami w stosunku do nich.
Firma "Wielka Reklama" powinna działać pod nazwą "Wielka Kpina". Szef traktuje klienta jak intruza, który naruszył jego święte terytorium. Gdy rozmawia się z nim w 4 oczy cwaniakuje - bo w ten sposób chce podbudować swoje ego. W momencie prowadzenia z nim rozmowy telefonicznej, gdy widzi że nie ma racji, nagle odkłada słuchawkę zachowując się jak zwykły tchórz. Podczas jednej z rozmów spytałem szefa czy traktuje w ten sposób wszystkich swoich klientów, to z kpiną odpowiedział, że bez wyjątku. Ludzie omijajcie to miejsce szerokim łukiem.
Oto kilka określeń, które cisną mi się na usta chcąc opisać tą firmę (szefa):
- gołosłowność
- wulgarność
- niekompetencja
- brak kultury osobistej
- gburowatość
- chamstwo
- niedbałość
- nierzetelność
- powolność
- brak szacunku w stosunku do klienta

mixas 
Przyjeżdża na zakupy

Piwa: 1/1
Wysłany: 2009-09-04, 13:34   

Dobrze, że to nie restauracja bo by nie miał klientów. :)

Ale w takiej firmie liczy się chyba jeszcze cena i jakość. A tu widzę kolega nie narzeka.

Jordanstylez 
Przejeżdżał przez Wieluń

Wysłany: 2009-09-04, 15:01   

Ja mam dobre zdanie o firmie Wielka Reklama. Zawsze szybko i profesjonalnie wykonywali powierzone im zlecenia.

wielkareklama 
Dojeżdża PKSem
producent reklamy

Wysłany: 2009-09-04, 15:13   

ooo co widze ZAKŁAD KOSMETYCZNY OLIWIA
który znajduje sie na Armii Krajowej 16 w Wieluniu
pozdrawiam goraco za przeproszeniem tych 2 młodych ludzi Pana i jego zonę ktorzy są głusi nadodatek wymyślają swoje terminy i zamowienia. Kolejne idiotyczne podejście !
Informowalismy ze z takimi ludzmi nie wspolpracujemy ktorzy nie wiedza czego chca i sobie coś wymyślaja i wybrzydzaja i nic nie zamawiają
Temat dotyczy jednej rzeczy mąż przychodzi zamawia otrzymuje termin 14 dni przekazuje zonie cos innego i zona biedna ma pretensje do nas MASAKRA kolego nie boj się kobiety bo cie zje z butami hehe

ZAMKNĄC TEMAT BO TO JEST NUDNE jak bym mial opisywac firmy co i jak robia to bym idiotyzmu dostal

waldex 
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

Postawił 6 piw(a)
Wysłany: 2009-09-04, 15:22   

wielkareklama napisał/a:
ooo co widze ZAKŁAD KOSMETYCZNY OLIWIA
który znajduje sie na Armii Krajowej 16 w Wieluniu
pozdrawiam goraco za przeproszeniem tych 2 młodych ludzi Pana i jego zonę ktorzy są głusi nadodatek wymyślają swoje terminy i zamowienia. Kolejne idiotyczne podejście !
Informowalismy ze z takimi ludzmi nie wspolpracujemy ktorzy nie wiedza czego chca i sobie coś wymyślaja i wybrzydzaja i nic nie zamawiają
Temat dotyczy jednej rzeczy mąż przychodzi zamawia otrzymuje termin 14 dni przekazuje zonie cos innego i zona biedna ma pretensje do nas MASAKRA kolego nie boj się kobiety bo cie zje z butami hehe

ZAMKNĄC TEMAT BO TO JEST NUDNE jak bym mial opisywac firmy co i jak robia to bym idiotyzmu dostal

Czytajac powyższą odpowiedź pasują do niej
klient napisał/a:

- niedbałość
- nierzetelność
- brak szacunku w stosunku do klienta

przy czym klienta należy zmienić na innych użytkowników tego forum.
Z błędami, brakiem interpunkcji, pisaniem raz z ogonkami, za chwilę bez "oj ujedjetje, wy daljeko, oj daljeko..." (kwestia Marka Kondrata w filmie "Pułkownik kwiatkowski").

Spooky 
Wieluniaczek

Otrzymał 8 piw(a)
Wysłany: 2009-09-04, 17:06   

No zgadzam się, firma WielkaReklama dobrej reklamy sobie na forum nie robi takimi wypowiedziami jak powyższa... Czytając wypowiedzi pana wielkareklama jakoś człowiek się zniechęca do korzystania z usług tej firmy, a chyba nie o to chodzi? No chyba że ta firma ma już tylu klientów, że nie potrzebują nowych i nie muszą dbać o swój wizerunek.

wielkareklama 
Dojeżdża PKSem
producent reklamy

Wysłany: 2009-09-04, 17:19   

nikogo nie zmuszamy aby korzystał z naszych usług 8)
jeśli klient chce :
jakość
dobra cenę
i profesjonalne podejście do zamówień
wtedy wie gdzie ma przyjść i zadzwonić ... NIE REKLAMUJEMY SIĘ :lol:
a osoby które nie wiedza czego chcą niech sobie po Google najpierw pochodzą :-)

a osoby podobne To Pani Oliwki to niech lepiej zmądrzeją a później zabierają się za pisanie głupich farmazonów

Rzeczy niemożliwe wykonujemy od ręki, na cuda trzeba poczekać ! :twisted:

waldex 

Postawił 6 piw(a)
Wysłany: 2009-09-04, 17:35   

wielkareklama napisał/a:
nikogo nie zmuszamy aby korzystał z naszych usług 8)
jeśli klient chce :
jakość
dobra cenę
i profesjonalne podejście do zamówień
wtedy wie gdzie ma przyjść i zadzwonić ... NIE REKLAMUJEMY SIĘ :lol:
a osoby które nie wiedza czego chcą niech sobie po Google najpierw pochodzą :-)

a osoby podobne To Pani Oliwki to niech lepiej zmądrzeją a później zabierają się za pisanie głupich farmazonów

Rzeczy niemożliwe wykonujemy od ręki, na cuda trzeba poczekać ! :twisted:

Czytając takie para-humorystyczne odpowiedzi na forach tylko się dziwię takim podejściem firm. Kiedyś chyba oni będą bardziej zdziwieni, że upadną.
Farmazony? raczej opinia o firmie napisana na poziomie.
Nie martwcie się, nie przyjdę, mimo, że niestety wiem gdzie wielkareklama się znajduje, na szczęście nie znam numeru telefonu.
Jeśli styl świadczenia usług i ich jakość jest na takim samym poziomie jak odpowiedzi to "pogratulować".
Z tego co pamiętam na forum print studio i graffiti również miały/mają swoje tematy i jakoś chyba nikt na nich nie zrzędził.
Czemu temat zamknąć? Potrzebny jak każdy inny. Czyżby krytyka bolała?

wielkareklama 
Dojeżdża PKSem
producent reklamy

Wysłany: 2009-09-04, 17:47   

krytyka ?
ludzie wy nie macie o czym pisać i tyle !
pisz sobie co chcesz jak ci to pozwoli abyś się podniecił to nie tylko WIELKA reklama robi reklamę ale jeszcze przyjemności :-)

a po drugie jak chcesz pisać pisz wtedy jeśli masz argumenty i silne dowody bo nie ma problemu żeby spotkać się w sądzie za oczernianie firmy w internecie.

wielkareklama 
Dojeżdża PKSem
producent reklamy

Wysłany: 2009-09-04, 17:53   

Może jeszcze jeden temat założyć o firmie OLIWIA zakładzie kosmetycznym aby było zabawnie ?

bo z naszej strony ta firma jest bardzo niepoważna Jest firmą młodą i powinna się uczyć traktować inne firmy poważnie ... najpierw niech jedna osoba która chce coś zamówić słucha co sie do niech mówi a jeśli przekazuje informacje drugiej osobie to niech nie przekazuje zmyślonych rzeczy !

waldex 

Postawił 6 piw(a)
Wysłany: 2009-09-04, 18:26   

wielkareklama napisał/a:
krytyka ?
ludzie wy nie macie o czym pisać i tyle !
pisz sobie co chcesz jak ci to pozwoli abyś się podniecił to nie tylko WIELKA reklama robi reklamę ale jeszcze przyjemności :-)

a po drugie jak chcesz pisać pisz wtedy jeśli masz argumenty i silne dowody bo nie ma problemu żeby spotkać się w sądzie za oczernianie firmy w internecie.

wielkareklama napisał/a:
Może jeszcze jeden temat założyć o firmie OLIWIA zakładzie kosmetycznym aby było zabawnie ?

bo z naszej strony ta firma jest bardzo niepoważna Jest firmą młodą i powinna się uczyć traktować inne firmy poważnie ... najpierw niech jedna osoba która chce coś zamówić słucha co sie do niech mówi a jeśli przekazuje informacje drugiej osobie to niech nie przekazuje zmyślonych rzeczy !

1.Przestraszyłem się, wiesz.
2. Na forum jest opcja edytuj.
3. Za wysokie ego piszącego.
4. Oczernianie? Prywatna opinia, wnioski to zapewnia mi konstytucja. Wolność słowa czy Ty ją próbujesz tu podważyć?
5.Widzę poprawę, są końcówki; moze też nauczysz się interpunkcji w tym temacie.
6.Proszę załóż taki temat skoro nie daje Ci to żyć.

Lesiu 
Wieluniaczek

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2009-09-04, 18:43   

Na prośbę użytkownika wielkareklama, temat zamykam. Jeżeli są jakieś niedomówienia pomiedzy klient,awielkareklama, proszę o rozstrzygnięcie sporu na PM.

Ferbik 
Administrator

Piwa: 107/205
Wysłany: 2009-09-04, 20:49   

To ja dorzucę jeszcze w zamkniętym temacie ciekawą sprawę odnośnie wielkiej reklamy.
Przyszedł ostatnio do nas klient - podobno dobry znajomy właściciela tejże firmy, po tym co nam powiedział, zrobiliśmy wielkie oczy, ale w sumie wszystko układa się w całość. Mianowicie: zamówił sobie reklamę dla swojego klienta w wielkiej reklamie, klientowi tą reklamę miał sprzedać powiedzmy za 2000 zł, na to właściciel w-r zadzwonił do klienta końcowego mówiąc, że zrobi mu tą reklamę nie za 2000zł a za 1000zł. Nie dość, że koleżeństwo poszło się... to jeszcze robi się tak profesjonalne podchody... żenua. Żeby było śmieszniej - słyszałem podobną sytuację od innej osoby, nie znającej w ogóle powyższego przypadku ani osób - odnośnie tej firmy (zaraz zostanę posądzony (drugi nawias - ale w sumie to nie zostanę, bo wątek zamknięty) o jechanie po konkurencji, tylko dlaczego mam się nie odzywać, skoro sam osobiście słyszałem takie przypadki?)).

Ps. Otwieram temat na prośbę innych użytkowników - niech wypowie się więcej osób - po co ludziom zamykać usta? Od tego jest forum właśnie, żeby się wypowiedzieć.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi