Zarówno w Dąbrowie jak i w PKS musisz jechać z przekonaniem że bardzo chcesz tych opon bo sprzedający nie zachęci do ich zakupu, być może się okaże że wcale nie potrzebujesz wymiany lub zakupu tych opon bo sprzedający uzna że albo nie ma czasu albo "to se kup pan". Najlepiej jechać do hedaxu albo na kolejową.
Ja natomiast Hedaxu nie polecam - kiedyś chciałem tam kupić opony i wybór był mizerny. Na pytanie o możliwość domówienia odpowiedziano mi, że jest to co jest i więcej nie będzie.
Na PKSie jak pytałem o opony to jednego dnia podano mi kilka cen, a jak dzień później pojechałem je kupić, to okazało się, że były o 20% droższe. Podejrzewam, że sprzedający po prostu pomylił się w rozmiarze i dał mi ceny mniejszych opon niż potrzebowałem.
W Dąbrowie dali dobrą cenę i mieli potrzebne opony na stanie.
Polecam też SpaCar - opon jeszcze nie kupowałem, ale jak znam podejście Łukasz do np zakupu akumulatorów u niego, to wg mnie będzie dobra cena i wysoka jakość.
Polecam też SpaCar - opon jeszcze nie kupowałem, ale jak znam podejście Łukasz do np zakupu akumulatorów u niego, to wg mnie będzie dobra cena i wysoka jakość.
Potwierdzam:) Dobra cena i wysoka jakość! Zapraszam
A ja z czystym sumieniem mogę polecić firmę na ul. Częstochowskiej (na skrzyżowaniu z Popiełuszki) duży wybór opon, dużo różnorakich usług tej firmy za mną i 3 auta obsłużone
Polecam
A ja z czystym sumieniem mogę polecić firmę na ul. Częstochowskiej (na skrzyżowaniu z Popiełuszki) duży wybór opon, dużo różnorakich usług tej firmy za mną i 3 auta obsłużone
Polecam
Również polecam pana Orzełka. Parę dni wstecz wystartowałem na kapciu, okazało się, że alufelga od wewnętrznej strony jest uderzona (żona się nie przyzna). W ciągu połowy dnia miałem wyprostowaną alufelgę za śmieszne pieniądze z centrowaniem.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2013-10-08, 07:46
Ja kupiłem latem Sava INTENSA HP 195/50R15 po 147 zł za sztukę w oponeo. Opony z 2013 roku. Do tego doszło bodajże 70 zł za założenie u Pana Orzełka co daje ok 165 zł za oponę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum