Zdecydowanie polecam Graffiti, chociaż sam już tam nie pracuję. Drukuje i oprawia się od ręki. Jeśli nie ma czasem okładek, to często jest tak, że klient czeka na usługę do 2-3 godzin jeśli oprawy są w hurtowni. Obsługa sprawna i szybka, co za tym idzie: na wysokim poziomie.
Ps. Informacja dla wszystkich, którzy piszą prace na swoich kompach a potem chcą wydrukować gdzie indziej: zapisujcie prace do PDFa, ponieważ prace z Worda potrafią się sypać - poprzestawiane marginesy, przypisy itp.
Najlepiej wtedy ściągnąć darmowy program PDF Creator, który po zainstalowaniu emuluje drukarkę i tak jak nam wyświetli się plik wynikowy, tak wyglądać będzie praca na wydruku.
Program można pobrać tutaj: http://www.dobreprogramy....dows,12691.html
Zdecydowanie polecam Graffiti, chociaż sam już tam nie pracuję.
A co robisz? Na mieście mówią, że zostaniesz wiceburmistrzem ds. wizerunku, w nagrodę za wzorową kampanię. Z nieoficjalnych źródeł w ratuszu wiem, że głównym zadaniem będzie zaklejenie wszelkiej przestrzeni publicznej w gminie pozytywnymi informacjami
[ Dodano: 2010-12-14, 21:30 ]
Ferbik napisał/a:
Na 100% to ja Ci oprawiałem. Czemu się nie przedstawiłaś? Byłoby jeszcze 10% ceny mniej
A co robisz? Na mieście mówią, że zostaniesz wiceburmistrzem ds. wizerunku, w nagrodę za wzorową kampanię. Z nieoficjalnych źródeł w ratuszu wiem, że głównym zadaniem będzie zaklejenie wszelkiej przestrzeni publicznej w gminie pozytywnymi informacjami
Dowiecie się w swoim czasie. Ludzie pierdoły na mieście rozsiewają Chociaż z przeprowadzonej przeze mnie kampanii jestem zadowolony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum