Konkurs uważam za zamknięty, dziękuję wszystkim za udział, jednocześnie informuję, że każdy, kto wziął udział w konkursie został przypisany do grupy FOTOGRAFICY.
Na razie nie zdradzam, jakie z tego będą płynąć korzyści, bo mam małe plany rozruszania w tym roku działu fotograficznego, ale szczegóły za jakiś czas na spokojnie
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-02-01, 16:45
miko 005 napisał/a:
Ja wiem, praca w National Geographic
to ja sie zgadzam.
Bo jeśli bycie moderatorem np działu fotografia( jak i jakiegokolwiek działu na forum) to ja sie nie chce. Bycie moderatorem to żaden przywilej / żadne wyróznienie/ żadna elita.Takie same ludzie jak i inni pisarze tutaj. Trzeba porzadku pilnowac i czytac i poprawiac te wszystkie głupoty, poswiecajac swój własny czas.. Byłem modem na 2 forach , teraz jestem tylko na 1 ale tam sa powazni ludzie i nie smieca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum