Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2010-06-27, 19:28
Mina Fedora po walce .................................:D
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-06-29, 14:20
nie wystaczy byc mięsniakiem i miec dużo siły aby "zawsze" wygrywać, trzeba byc jeszcze dobrym w swoim fachu. Jeszcze pare lat niech poćwiczy
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2010-07-13, 20:06
Szykuje się kolejny łomot dla Pudziana Jego kolejnym przeciwnikiem ma być Kimbo Slice.
Po tej walce to Pudzian będzie długo zębów szukał... Kimbo to rzeźnik jest.
Wysłany: 2010-07-13, 21:48
A tego to juz na KSW ? Kiedy ma byc wgl btw ;p Dziwnie mało słychac teraz o Pudzianie ;p pewnie sie zaszył i ćwiczy ;p
_________________ Nieustanna walka i dążenie po swoje
Wyznaczone cele przepędzają paranoje. Twardo tu stoję bo pewien jestem swego. Z podniesioną gardą nikt mi nie odbierze tego. Co nauczyło życie tysiącem dni. Nie raz konkretnie pozmazywały ślady krwi wiesz.
Wysłany: 2010-07-14, 09:07
Powaznie mgr ? Niby czego ?
Wyznaczone cele przepędzają paranoje. Twardo tu stoję bo pewien jestem swego. Z podniesioną gardą nikt mi nie odbierze tego. Co nauczyło życie tysiącem dni. Nie raz konkretnie pozmazywały ślady krwi wiesz.
Wysłany: 2010-07-14, 12:05
o.O no to kopara mi opadła ;p
Pudzian bronił mgr w Łodzi - Społeczna Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Zarządzania
Pudzian vs Kimbo Slice - a miał walczyć we wrześniu z Nastulą
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2010-07-16, 12:26
Cytat:
"Myślę, że do tej walki nie dojdzie. Staram się znaleźć kogoś innego, kto mógłby walczyć z Pudzianowskim. Kimbo to nie ten kaliber dla niego. Kimbo to silny i twardy facet. Nie można każdej walki argumentować tym, że Pudzianowski był pięciokrotnym mistrzem Strongman. On nie potrafi zadawać ciosów. Jeżeli chce poważnie podejść do tego sportu to musi potrenować z dobrym trenerem od boksu. On ma niesamowicie mocne kopnięcia. Podczas walki na ziemi potrafi przetrwać. Jednak jeżeli walka jest w stójce to nie widzę go w takim pojedynku. Nie wydaje mi się, aby Moosin musiało promować kogoś, kto nie daje ekscytujących walk." - powiedział Eric "Butterbean" Esch
boxingnews.pl
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum