Wybory zakończone a sobie i wam życzę żeby żyło nam się lepiej, żeby nasz Wieluń się rozwijał a Panu Antczakowi życzę uzyskania za 4 lata podobnego wyniku jak Rafał Dudkiewicz które będzie wynikało z jego działania dla miasta jak i gminy Wieluń.
Rafał Dutkiewicz
A nowemu burmistrzowi również i ja gratuluję zwycięstwa.
Wysłany: 2010-12-07, 21:41 Wybory burmistrza 2010 roku
Z ogromną radością w poniedziałek rano przyjąłem wiadomość o wyborze Janusza Antczaka na Burmistrza Miasta i Gminy Wieluń. Wierzę głęboko, że właśnie On spowoduje wszechstronny rozwój naszego miasta, wniesie w jego życie ożywcze prądy i na pewno Wieluń stanie się ową perłą kultury połączoną z rozwojem programu "Bursztynowy Szlak", którego ideę zainicjował właśnie nowo wybrany burmistrz. Znam go i wiem, że jest w realizacji swych planów bardzo uparty, stanowczy, ambitny. Należy się cieszyć, że naszym burmistrzem stała się osoba pełna młodzieńczego zapału, która na pewno spowoduje rozwój nie tylko przemysłowy, ale i kulturowy oraz duchowy Wielunia poprzez głębokie poznawanie historii naszej "Małej Ojczyzny".
Szczęść Boże Burmistrzu!!!!
Ryszard Kmita
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-12-08, 20:49
W dzisiejszym Tygodniku Wieluńskim
ratusz.jpg
Plik ściągnięto 148 raz(y) 94,06 KB
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Panu Antczakowi życzę uzyskania za 4 lata podobnego wyniku jak Rafał Dudkiewicz które będzie wynikało z jego działania dla miasta jak i gminy Wieluń.
Antczak jak Dutkiewicz to bardzo śmiałe porównanie. Jak na razie nowemu burmistrzowi Wielunia bliżej raczej do b. prezydenta Olsztyna Czesława Małkowskiego. Ale może to się zmieni...
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-12-08, 23:25
Panowie spokojnie, jeszcze niedźwiedź w lesie, a Wy już skórę dzielicie Zobaczymy za czas jakiś, czy nowy burmistrz ma to coś, czy nie
A tak generalnie, to doskonale wiem, że czy to za tego, czy za każdego innego, przeciętnemu obywatelowi gminy, będzie się żyło jak co dzień do tej pory. To nie burmistrz decyduje o tym, kto i jak nam napełnia nasze portfele Przynajmniej bezpośrednio
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum