mam klege który głęboko w modzie siedzi i mówił mi że ma być powrót dużych toreb damskich. czasem sie tylko zastanawiam czy to dobry pomysł bo panie już w tej chwili mają duży bałagan w swoich torebkach.a co dopiero jak bedzie w nich można nosić 2 czy 3 razy więcej klamotów. nigdy nie znajdą dzwoniącego telefonu. dziewczyny pytanie do was
czego nie można znależć w damskiej torebce ?
zastanawiam czy to dobry pomysł bo panie już w tej chwili mają duży bałagan w swoich torebkach.a co dopiero jak bedzie w nich można nosić 2 czy 3 razy więcej klamotów. nigdy nie znajdą dzwoniącego telefonu.
aaaa .. już teraz wszystko rozumiem i wszystko jest jasne ale wcześniej powiekszałam i nie zauważyłam ... przypomnina mi sie teamt Jarka o modzie na lato w Paryżu.. chyba paris wzieła przykład z paryżanek...nigdy nie lubiłam Paris tak na marginesie...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum