Jeśli chodzi o chipsy to ja jestem prawdziwą smakoszką tychże produktów Czekam z niecierpliwością na zimowe smaki Lays'ów a dokładnie na zimową polędwiczkę z cebulką - REWELACJA
polecam frytki na szybko przed kaliską xD hehe może nie jest to szczyt marzeń jeśli o frytki chodzi ale za 3 zł duża porcja jest naprawdę super. Do tego jeszcze sos ostry z warzywami i mniam często po szkole chodziliśmy na te frytki jak były.
Co do kajzerek z intermarche to się zgadzam. Są rewelacyjne A jeśli chodzi o bułki w centrum to najbardziej smakują mi te z Delikatesów. Przez długi okres brałem od Mastalerza ale zaczęły być puste w środku, a jak są świeże to też mi jakoś nie smakują. Nie tak smakuje świeża bułka wg mnie.
a i dzisiaj zapłaciłem za mentosy z żabce na sieradzkiej prawie 3 złote, rozbój w biały dzień ;p
Nie produkt spożywczy, ale warta polecenia. Niby tylko 100 ml, ale wystarczy na baaaardzo długo . Do tego dobrze czyści, fajny smak i nie zajmuje wiele miejsca w łazience/torbie podróżnej.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Nie piecze i nie pali? Miałem kiedyś zieloną Listerine to myślałem że mi gardło i język wypali..
To co poleca yabos, to żel do mycia zębów, Ty mówisz o płynie do płukania jamy ustnej, zresztą bardzo dobrym. Pali i piecze, ale tylko na początku, przy dłuższym systematycznym stosowaniu efekt ten mija. Z całej gamy Listerine polecam najbardziej niebieski Stay White - pozostawia świetny rześki miętowy posmak, najmniej fioletowy Total Care - o smaku nie wiadomo czego.
Do samego mycia zębów polecam Sensodyne Whitening.
jeśli ciągniemy temat higieny jamy ustnej, zgadzam się z yabosem tylko wolę wersję zieloną. Jak wiadomo zęby ulegają przebarwieniom po kawie, herbacie, fajkach, jedzeniu itd. w celu taniego i skutecznego powrotu do naturlanego koloru zębów, a także profilaktycznie w celu wydłużenia działania wybielania zębów przez stomatologa polecam "Białą perłę".
_________________ Pesymista widzi ciemny tunel.
Optymista widzi światełko w tunelu.
Realista widzi światło pociągu.
A maszynista widzi trzech debili na torach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum