Dyrektor jest oddzielony sekretariatem i salą przy wejściu, raczej ciężko będzie Jak już chcecie taki event robić, to może ustalcie też na której przerwie...
No i proponuję zachować poprawną polszczyznę w zdaniach, część wypowiedzi wygląda niepoważnie, a tu już trudno się dziwić że tam wyżej wszystkich po tym tak traktują
luki co masz na myśli z młodszych?
Czyli reprezentujesz klasę 1?
Ja z 2 jestem Ti
Mam na myśli to żeby młodsze klasy tez poszły a nie się bały. ja reprezentuje tych o których dziś wspomniałeś czyli IV;p A wiec niech się inni wypowiedzą jeszcze:)
"Gdzie jest klucz" na warsztatach był dobry tylko jedna kwestia pozostaje były to dwie klasy tylko dwie a pozostałe tylko stały z boku i się przyglądały. A to przed sekretariatem nie jest zły pomysł tylko jest potrzebne więcej osób niż było ich na warsztatach sami nic nie zrobimy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum