Zdjęcia nie są złe, chociaż nie chciałbym mieć całej sesji ślubnej w takim stylu. Ale kilka takich odpicowanych w PS mogło by być, nawet jeśli lekko kiczowate mi się wydają Pokaż inne, nie tak obrobione.
A tak poza tym to po tym jak się zaprezentowałeś, jak nie umiesz przyjąć krytyki to raczej bym sesji u Ciebie nie chciał, nawet za darmo Polecam trochę więcej dystansu do swojej pracy i nie odbierania krytyki jako pogardy bo taką postawą jaką prezentujesz to tylko psujesz sobie rynek.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Zobczyłem zdjęcia Adama Trzcionki które podesłał Maniek@ i jestem pod ich wrażeniem.
Co do Twoich zdjęć tak jak napisał Yabos, nie są złe ale osobiście nie chciałbym takich jak je oglądam to mam wrażenie, że na którymś zdjęciu pojawi się jakiś smok albo statek kosmiczny Taki rodzaj zdjęć to moim zdaniem dla dzieci a na sesje ślubną tylko drobne przeróbki. Ale to jest tylko moje zdanie-laika fotograficznego
Co do Twoich wpisów wydajesz się być bardzo niesympatyczny i niewyrozumiały więc sesja pewnie przebiegałaby w nieprzyjemnej atmosferze. A tu chyba chodzi o przyjemne wspomnienia.
Tak czy inaczej, pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
No widzę, że kolega zna nawet efekt wypaczania w photoshopie! Pogratulować tylko. Szczerze powiedziawszy w moim telefonie SE jest taka aplikacja o nazwie Facewarp, która wykonuje podobne efekty zaraz po zrobieniu zdjęcia.
A tak z drugiej strony - to jaja sobie z nas robisz?
WIADOMOŚĆ DLA UZYTKOWNIKA ninja1990
Twój wpis :"Troll robi zdjęcia trollom" można rozpatrywać zarówno na gruncie prawa cywilnego, jak i na gruncie prawa karnego.
Zacznę od prawa karnego. Należy w tym miejscu przytoczyć treść art. 216 § 1 Kodeksu karnego, zgodnie z którym „kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności”.
Przedmiotem ochrony jest cześć wewnętrzna (podmiotowa), czyli godność. Chroniona jest godność każdej osoby fizycznej, bez względu na jej płeć, wiek, status społeczny czy pochodzenie.
Pod pojęciem zniewagi należy rozumieć rozmaitego rodzaju zachowania, których wspólną cechą jest to, że wyrażają pogardę dla godności drugiego człowieka. Środki wyrazu, jakie zostały przez sprawcę do tego użyte, są obojętne.
Jak zauważył Sąd Najwyższy w postanowieniu z dnia 07.05.2008 r. (sygn. akt III KK 234/07), „przestępstwo zniewagi polega na użyciu słów obelżywych lub sformułowanie zarzutów obelżywych lub ośmieszających, postawionych w formie niezracjonalizowanej. O uznaniu określonych sformułowań za »znieważające« decydują w pierwszym rzędzie ogólnie przyjęte normy obyczajowe”.
Chcesz wiedzieć wiecej?....zostaniesz w swoim czasie poinformowany
[ Dodano: 2011-02-05, 11:07 ]
Wykonam dla Ciebie darmowa sesję fotograficzna,jesli tylko przepisy pozwalaja.....na sadowej sali rozpraw,gdzie zamierzam się z Toba spotkać
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2011-02-05, 11:12
Trebor, Nie ośmieszaj się... Tak czytam co tu wypisujesz. Jak do tej pory nic nie pisałem ale ostatnim swoim wpisem pokazałeś (nawet trudno mi to opisać więc nie będę).
Pokazujesz takie zdjęcie jak to powyżej i straszysz jakimiś paragrafami prawnymi za to że ludzie nazwali po imieniu to co zrobiłeś. Czy Przemek z tego zdjęcia wie jakie zdjęcie mu zrobiłeś i pokazałeś publicznie??? Wyraził na to zgodę??? Zrobiłeś z niego trolla. Sam zaś posuwasz się do trollowania (przeczytaj sobie regułke tego zjawiska to zrozumiesz co miał na myśli twój przedmówca).
Co do krytyki twoich zdjęć. Poza użyciem PSa nie ma w nich nic ciekawego. Wstaw zdjęcia bez obróbki wtedy okaże się jakie te zdjęcia sa na prawdę.
I na koniec jeszcze jedno... nie trzeba być reżyserem filmowym zeby być krytykiem, dokładnie tak jak nie trzeba być fotografem żeby móc oceniać zdjęcia. Troszkę więcej pokory bo nie zdobędziesz zaufania nikogo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum