Pojawiło się dziecko a pies nie może go zaakceptować, ja jak byłem mały tez miałem psa który nie mógł mnie zaakceptować ale go nie wydawaliśmy. Po prostu kup dobry kaganiec zadbaj o pazury u psa żeby nie podrapał dziecka i staraj się oswajać psa z myślą że jest jeszcze jedna osoba której ma się słuchać zapoznawaj psa i dziecko tylko pamiętaj zawsze podczas kontaktu pies - dziecko pies musi mieć kaganiec i zawsze podczas tych spotkań musi być osoba dorosła. Jeśli jednak stwierdzisz że musisz wydać psa to możesz wmówić teściowej że jest taka konieczność bo pies się stawia na dziecko "a chyba mama nie chce aby dziecko zostało zaatakowane i nie daj boże pogryzione przez tą bestie, czy pies mógł by u mamy zamieszkać" Nie wiesz co zrobić z psem - wepchaj je teściom.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum