Wysłany: 2012-03-28, 21:38 Poznam kobietę od 24 lat
Chciałbym poznać kobietę w wieku od 24 lat na stały związek z bliskich okolic Wielunia. Nie musisz być miss wystarczy że będziesz miała dobrę serce bo to dla mnie ma znaczenie a nie wygląd. kontak proszę pisać na prv pozdrawiam wszystkie miłe panie
Profil Twój mówi nam jednoznacznie, że jesteś kobietą, a we wszystkich swoich postach występujesz jako facet, no więc jak to z Tobą jest?
Natomiast w tym temacie piszesz z krótkiej perspektywy czasu o swojej żonie, więc rozjaśnij nam o co tutaj się rozchodzi, czyżby zabroniona w Polsce bigamia?!
Czekam na wyjaśnienie.
Może po prostu szuka kochanka albo kochanki... Jest jeszcze druga opcja, ktoś ma lewe konto... Tak jak kropek, który sprzedaje zepsute telefony, a jak go ktoś sprawdził (i to nie byłam ja) to się chłopak spłoszył. Bo wrzucał ogloszenia na forum i na tablice, i widać, że ktoś mu musiał chyba do głowy przemówić i już na forum nie jest kropek, tylko PaniQ
Niech was to nie interesuje. A to konto nam po bracie i tak więc tamte posty nie dotyczą mnie . Niby kącik a wszyscy tylko krytykują wszystkich bez sensu to wasze forum.
SZUKAM KOBIETY Z OKOLIC WIELUNIA WIERUSZOWA KĘPNA 45955008 to mój numer gadu gadu jak jakaś kobieta ma ochotę mnie poznać chętnie odpisze na jej pytania ja mam 30lat mam 190 wzrostu ciemne włosy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum