Hm... Ja Wieluń lubie najbardziej za to że jest tu ładnie i zielono. Nasze miasteczko pięknieje w oczach ostatnimi czasy więc coraz milej spędza się tu czas
Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 215 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-06-28, 08:29
wieluń? hmmmm....całkiem smpatyczne miasteczko,,,tylko że ja będąc młodą osobą narzekam tu na brak butików,,,kiedy wpadam na zakupy wszystkie skley jestem wstanie przejść wgodzinke i wychodzę z pustymi rękami...no ale zawsze pozostaje rynek we wtorki i piatki gdzie spotykam sporą ilośc znajomych-nie ma to jak spacer po targu w piekny piatkowy ranek:P
_________________ Koniec jest już w początku, a jednak brnie się dalej...
,,,tylko że ja będąc młodą osobą narzekam tu na brak butików
Nawet gdyby te butiki były, to wydaje mi się, że by się nie przyjęły. Dlaczego?
1. Większości społeczności wieluńskiej nie stać na kupowanie ubrań w drogich butikach (bo tanich butików nie ma).
2. Nawet jakby te butiki były, to znając życie byłoby byle co. Niby w Wieluniu są też różne firmowe sklepy a rzucają do nich same szmatki, w porównaniuu co do sklepów w większych miastach.
Ryfka [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-28, 19:56
moim zdaniem najładniejsza ulica w Wieluniu to Roosevelta; klimatyczne miejsce, podobają mi się te stare domy, babki w oknach z łokciami na poduszkach, ładnie przycięte drzewka...swojskie klimaty małego miasteczka
Ostatnio zmieniony przez Ryfka 2006-07-02, 13:36, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2006-06-30, 11:14
Kiedyś chcieliśmy wyjechać z Wielunia jak najdalej....ale teraz chyba nigdzie byśmy się nie ruszyli z tego coraz piękniejszego miasteczka....co nam się podoba ? prawie wszystko ostatnio..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum