Malinka, tak ale teraz rejestracja użytkowników jest autoryzowana przez skrypt i administrację. Większy wymóg, ale przez to mniej roboty i niepotrzebnych użytkowników.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 883 Piwa: 12/4 Skąd: Planeta Ziemia
Wysłany: 2006-04-23, 15:29
Trochę nie w temacie, ale jednak....przez roztargnienie sam bym się usunął.
Siadł mi program i utraciłem wszystkie automatyczne logowania. Wprawdzie ma kopie zapasowe ( w głowie), ale widocznie i tam nastąpiło jakieś spięcie. To zaś spowodowało utrudnienia z odzyskaniem dostępu do Was.
No, ale wszystko dobrze się kończy i znowu jestem na Forum.
- którzy, przez 90 dni nie napisali ani jednego posta z wyjątkiem użytkowników zarejestrowanych przez ostatnie 180 dni:
alexm , Ariel , asica211 , avh , Babiczka , baden , Dumb , dunkan , Efendi , ELEKTRYK , Ewa , ewak40 , Grucha , Grzelo CohortiS , hadeska , iska iska ja , jaro25 , joe , K3 , karla , Kati , Kici Kotka , kivy , ktoś , mala_blondi83 , Marcin , martiin , merito , MMMas , MoonWalker , oloolo , paula , pavel , pejem , qwerty1 , scoiattolo , Shadow , sima , stach93 , tpikus , viola1977 , wather , winko , wiszmot , wizard6667 , wojtek_9418 , XeRoN , zidane98 , Łuki23
- nieaktywni - nigdy nie zalogowani, z wyjątkiem użytkowników zarejestrowanych przez ostatnie 7 dni:
alexzezinho, Anetaaa, Arek, b.korzeniowska, collina, DeeDee, Gosiek, helios, igkywba, mazik85, mieciu, Mikołaj, ntr81, OSA, pawel166, petrol, piotrek, pirania0, RobaLa, szklanka
Jest jeszcze pare kryteriów, ale ludzie mają popisane po parę postów, więc jeszcze ich oszczędziem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum