Ja osobiscie ostatnio boje sie jeździc rowerem.Swojego czasu dużo jeździlam, nawet zaliczylam kilka rajdów rowerowych.Po prostu nie czuje sie bezpiecznie na drodze.
Z drugiej strony nie wszyscy rowerzyści jeżdżą poprawnie!
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2006-11-19, 22:30
glizda napisał/a:
Z drugiej strony nie wszyscy rowerzyści jeżdżą poprawnie!
w sobote około godziny 20 wjeżdżając do Czarnożył od strony Nietuszyny w ostatniej chwili ominąłem dwóch rowerzystów. Kolesie (kobiety z pewnością nie były by tak nierozsądne) nonszalancko bez światełek zasuwali. W dodatku akurat pociskałem maluchem dobre 100km/h.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2006-11-20, 11:22
hasta napisał/a:
ehhhhh jezdze bardzo duzo i czesto na rowerze i jeszcze nie spotkala mnie zadna przykrosc od strony kierowcow
hehe bo to jest tak że jak łądna dziewczyna się wpierniczy przed maskę to się miło uśmiechamy, a jak "mniej zadbana" to wtedy trąbimy
ta sama zasada dotyczy pieszych
hehe bo to jest tak że jak łądna dziewczyna się wpierniczy przed maskę to się miło uśmiechamy, a jak "mniej zadbana" to wtedy trąbimy
ta sama zasada dotyczy pieszych
czyżby dyskryminacja mniej urodziwych rowerzystek??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum