a propo's jest to udowodnione, ze jesli chcemy miec dzieci geniusze musza byc one poczete w miesiacach grudzien-styczen-luty! to taka ciekawostka, zaraz pewnie co niektorzy beda sie chwalic, kiedy byli poczeci
Gdzieś czytałam kiedyś, ze najwięcej poczęć jest w święta i w sylwestra
Więc pewnie wiekszość z nas chce miec dzieci geniusze
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
hmmm Karzelek, podalam to jako ciekawostke, ktora ostatnio podano nam na zajeciach z psychologii rozwoju. Inteligencje czlowieka determinuje wiele czynnikow. Nie gwarantuje Ci jednak, ze jesli przyczynisz sie do poczecia dziecka w tych miesiacach bedziesz miec madre dziecko!
A watpliwosci poddajesz tylko i wylacznie to co mowia nam wykladowcy na zajeciach. To nie jest moj wymysl, badan na ten temat rowniez nie robilam.
Chyba nigdy nie zrozumiem nauki jaką jest psychologia Z ciekawości aż zacząłem przeglądać jakąś książkę o uczonych i sprawdzać miesiące, i nie mogę powiedzieć żeby była jakaś wyraźna przewaga.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum