Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-01-24, 10:10
Powiedział że zwolni, a czy ktoś słyszał żeby minister R. Giertych powiedział ;
- Pomóżmy tym dziewczynkom.
Taka deklaracja co prawda była, ale po ogłoszeniu wyników minister wymiękł. Pewnie nie sądził że mamy tak uzdolnioną seksualnie młodzież ( co ja piszę, młodzież, dzieci )
Zresztą, nie zdziwiłbym się gdyby pan Roman wpadł na jeszcze większy szatański pomysł i np. obciążył alimentami dyrektorów, bądź wychowawców, w tych szkołach i klasach gdzie miały miejsce „cudowne poczęcia”.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-24, 16:35
kami1227 napisał/a:
taaa. tylko że w tedy, kiedy jest ktoś poszkodowany - a nasze młode pokolenie "dziewczynek" i "chłopczyków" bardzo szybko teraz chce dorosnąć sexualnie
nie sądzę aby wszystkie ciąże w szkole były wynikiem gwałtów experymentują dzieciaczki po prostu i nie jest to problem, który pan R. G. jest w stanie rozwiązać
Tu się mylisz. Ja nie pisze o gwałtach (gdzie to wyczytałeś???) ale o zwykłym współżyciu nawet za agodą małolaty (w polskim prawie współżycie seksualne z osobą w wieku poniżej piętnastu lat jest przestępstwem).
Wysłany: 2007-01-24, 22:44
Cytat:
a co sie dzieje jeżeli małolat współżyje z małolatą? Rolling Eyes
Wsadzić oboje! Napiętnować! Przypalać, łamać kołem! Roman na głównego inkwizytora!
A na serio
Proponuję wiadomości płynące od romka i jego ministerstwa przesuwać do działu humor. Lub stworzyć dział "czarny humor".
nie wyczytałAM nigdzie... po prostu przestępstwo sexualne gwałt. samo sie nasuwa.
dj arq napisał/a:
a co sie dzieje jeżeli małolat współżyje z małolatą? Rolling Eyes
dj arq napisał/a:
Wsadzić oboje!
gregg, tak uważasz? dyrektor szkoły zgłasza i ameno? dać spokój dzieciom! mają dość problemów z natychmiastową dorosłością, nie trzeba ich jeszcze prokuraturą straszyć i zgłaszać. bez sensu. prawo jest u nas bez sensu w wielu artykułach...
[ Dodano: 2007-01-25, 10:48 ]
źle powklejała... znowu... hasta, przepraszam i dj arq, przepraszam z góry
w Polsce mamy 60 uczennic w ciąży w szkole podstawowej
Moja koleżanka była wśrod nich za mich czasów. Najpierw miała dziecko w 5 klasie ze starszym facetem Potem w 2 gim z młodszym kolesiem !! Orginał i wyjątek jednym słowem Życze jej jak najlepiej
gregg, kamil 1227 to dziewczyna
gregg napisał/a:
Tu się mylisz. Ja nie pisze o gwałtach (gdzie to wyczytałeś???)
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum