Wysłany: 2007-03-11, 00:03
RMF Classic - wbrew pierwszemu członowi w nazwie bardzo fajnie, mało reklam, dużo muzyki i ciekawych programów (a nie jakiś nudnych słuchowisk)
Czasem także Mostly Classical i jakiegoś polskiego radia, którego nazwy teraz nie pomnę
_________________ Na wojnie nie ma zasad. Są tylko cele.
Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-07-03, 00:28
Widze że nikt nie wymienił najlepszego radia:D Nowe radyjko od niedawna w sieci także jeszcze troszkę mało znane ale na prawde lubiane, osobiście bardzo polecam najczęściej właśnie jego słucham, sporo audycji, rozbudowana strona, 3 serwery, na prawde wysoki poziom: http://www.lokomotywa.fm (kanał club, otwiera sie default przy wchodzeniu na stronę) a tak po za tym to też czasem GG starter.
Będąc ostatnio miesiąc w Łodzi słuchałam RADIOSTACJI szkoda, że w Wieluniu tego radia nie słychać
Idzie złapać fale Tylko radio maryja zagłusza czasem. Bo radiostacja jest na 104,5 MHz a Maryja na 105 i ma dużą moc...
A co do radia internetowego. Ja tam mam albo w programie Konnekt liste stacji radiowych albo w kombajnie muzycznym AmaroK. Zwykle polskastacja.pl a właściwie House&Dance, czasem Rock, Disoc 80's, a czasem RMF Max(to mam na kablówce i tak), no i jeszcze francuskie radio - pulsradio.com. Wybór duży i zawsze coś będzie ciekawego...
GG Radio o tyle jest złe, bo dużo reklam i do tego trzeba korzystać z tego syfiastego programu jakim jest Gadu-Gadu. (A jak będę chciał się stresować i wkurzać, to pogram sobie w jakąs strategie lub FPP.) I chyba nie da się nagrywać audycji. Co prawda ostratnio powstała jakaś wtyczka do Tlena i innych komunikatorów, że mozna korzystać z GG Radio bez Gadu-Gadu.
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-07-31, 10:17
Mateusz napisał/a:
a Maryja na 105
w moim radiu od samego początku do końca jest radio maryja ,az mnie czasem jasna ch....bierze.Jest przestrojone,od wielkiego dzwonu mozna złapać coś innego ale Rydzyk wpiep.....sie wszędzie...
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-07-31, 14:33
edzia i odziu napisał/a:
w moim radiu od samego początku do końca jest radio maryja ,az mnie czasem jasna ch....bierze.Jest przestrojone,od wielkiego dzwonu mozna złapać coś innego ale Rydzyk wpiep.....sie wszędzie...
to chyba ktoś Ci rozstroił to radio zamiast nastroić na odpowiednie pasmo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum