te ywis co to piszesz z polskimi ogonkami, po 1 moge ci zaraz z twoich tekstow lekture zrobic, a po drugie, jakbys tyle lat przed kompem spedzil co ja to bys sie na necie nie wczuwal w ogonki...
Wysłany: 2005-07-28, 23:01
Fakt faktem, może bym się nie wczuwał, ale kiedyś też tak pisałem jak Ty, tyle że po pewnym czasie zaczęło mnie to denerwować i zmieniłem styl...
ywis, przy takiej ilosci tekstu nie mozna myslec o zmianie stylu... cos mi tu krecisz...
albo ci prawy ALT zaczal dzialac
Wysłany: 2005-07-28, 23:03
Hm. Przy takiej ilości tekstu? Co masz na myśli? W końcu jestem mniej doświadczony i zapewne jak wspomniałeś już we wcześniejszym poście, to Ja mnie przesiedziałem przy komputerze od Ciebie, ale uwierz mi że można zmienić, tylko trzeba chęci do tego
Proponuje wrócić do tematu.
Zmieniłam zdanie, na wakacje->GDZIEKOLWIEK. Nie będę wybrzydzać, tylko weźcie mnie stąd.
Blink [Usunięty]
Wysłany: 2005-07-29, 11:18
ywis napisał/a:
Ferbik napisał/a:
Bede wam stal za plecami... a jak zrobicie byka ortograficznego to niech was m.b. broni
He, a o to przykład "czystości polskiego języka" jak to Blink wspomniałeś "bede..." - rotfl
Pisze, bez ogonkow z premedytacja. To poprostu wygodne. Nie traktuj wiec tego jako bledu.
Tak jak Ferbik napisal, po wielu latach siedzenia nad klawiatura takie pisanie staje sie odruchowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum