reniaa_25, piszesz że odrażająco , hmmm, powiem tak, pierwszy raz w moim życiu spotykam się z taką opinią kobiety, kiedy w grę wchodzi show w wykonaniu mężczyzn.
Ale cóż życie zaskakuje
raulmanka napisał/a:
to ja przyjde ale po szkole i co dostane kwiatuszka?!
reniaa_25, piszesz że odrażająco , hmmm, powiem tak, pierwszy raz w moim życiu spotykam się z taką opinią kobiety, kiedy w grę wchodzi show w wykonaniu mężczyzn.
Ale cóż życie zaskakuje
Zaskakuje czasem zachowanie kobiet na takich pokazach
pierwszy raz w moim życiu spotykam się z taką opinią kobiety
no to już spotykasz się z drugą taką samą opinią na ten temat.dla mnie ten występ nie jest żadną atrakcją.nawet plakat mnie nie zachęca.
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-02-22, 23:09
no niestety jak dla mnie również to jest dość obleśne... przepakowani "panowie", nasmarowani olejem, spieczeni na solarium jak kurczaki z rożna, z pewnością w stringach, ruszający się w sposób odrażający, jak na facetów.... Jeszcze te muchy pod szyją i kapelusze na glowie... fuj
Jasne,że będe(będziemy!!!!). Nawet gdyby byli brzydcy, nienasmarowani i nieopaleni to zabawa super. Wystarczy poczucie humoru i dobre towarzystwo (dziewczyn oczywiście), ale....każdego bawi co innego
Cóż za świątobliwość w niektórych Paniach się objawia... Z reguły jest tak, że jak się do czegoś niecodziennego nie chcemy przyznać, to robimy zupełnie na odwrót
szczerze mówiąc ten wystep w TR jest odrażający hehe
i jeszcze dodajesz:
hasta napisał/a:
no niestety jak dla mnie również to jest dość obleśne... przepakowani "panowie", nasmarowani olejem, spieczeni na solarium jak kurczaki z rożna, z pewnością w stringach, ruszający się w sposób odrażający, jak na facetów.... Jeszcze te muchy pod szyją i kapelusze na glowie... fuj
Wyjaśnij w takim razie jak to jest
Raz piszesz, że facet z grupy Ci się podoba a później, że są oni obleśni, spieczeni etc.
No może się określisz raz a dobrze w takim razie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum