Blink, pewnie ze chcialbym tu mieszkac... jeszcze dodatkowo w stosunku PLN=€ to zycie tu jest naprawde tanie przy ich zarobkach... tylko piwo maja do d...
Wysłany: 2005-08-24, 13:11
Ferbik napisał/a:
... tylko piwo maja do d...
Oj to odpada, wracaj zatem do stron ojczystych, gdzie na polkach godnie sie rozpiera, Zywiec, Tyskie, Lech, Żubr kolo siebie.
A tu foty z dzisiaj Troche monotematycznie ale mysle ze ciekawie. Milego ogladania Czekam na komentarze
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
Ja osobiście uwielbiam widoki. Zdjęcie 7 i 8 z wyszczególnieniem 8. Są poprostu niesamowite. Góry w tle z mgłą... A na zdjęciu 8 oprócz gór i mgły podobają mi się kolorowe "spadochrony" (nie wiem jak to sie fachowo nazywa )
Oraz niewątpliwie podobająmi się kaczuszki czyli zdjęcie 14
Po raz kolejny to powiem - pozazdrościć widoków...
Jutro wycieczka rowerowa a pozniej znow Lago di Garda i wieczorkiem moze miasteczko w swietle nocnym. Zobaczymy jak to wyjdzie. Byle by wam sie nie znudzilo
Wysłany: 2005-08-25, 00:06
Nam się nie nudzi, oglądając te widoki przenosimy się myślami do samych Włoch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum