Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2007-06-27, 21:06
Panowie, chwila moment!
1> Archdevil i inni - to ja i majk-el w tym konkursie ustalamy zasady a zasadą glosowania jest:
niech każdy wybiera według własnego uznania - czy to wyglądu, czy cechy charakteru, czy też klarowności i pięknoty stylu pisania...
że tak do rymu powiem...
jak komuś się chce niech robi portrety psychologiczne i tym to uzasadnia, a jak nie to nie
tak więc proszę mi juz nic nie proponowac co do usuwania głosów, czy konieczności uzasadaniania czy nie
2>maniekl - ja żadnego Twojego postu nie wywalałem, może po prostu Ci nie wszedł, co często się zdarza na forum...
maniekl napisał/a:
Nie rozumie dlaczego mój post został usunięty(waldex, i Jaro, nie uzasadnili swoich głosów) nie po raz pierwszy spotykam sie na tym forum z podwójnymi zasadami( jedne dla kółka wzajemnej adoracji drugie dla reszty użytkowników...ale wiem to jest forum prywatne i jak napisał Jaro, "co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie"
nie ma w tym konkursie podwójnych zasad, kólek różańcowych i innych, choć dookoła szaleje spiskowa teoria wydarzeń...
poza tym, zamiast obrażać moderatorów, czy administratorów, to istnieje jeszcze coś takiego jak Prywatna Wiadomość, mail, czy kontakt przez gg żeby sprawę wyjaśnić, a nie byłeś łaskaw skorzystać z tego sposobu..
a zatem - ostrzeżenie, na przyszły raz jak coś Ci nie pasuje w moich działach to spróbuj to najpierw wyjaśnić a nie zarzucać komus nieuczciwość
3> ankieta (abstrahując od możliwości przeprowadzenia ankiety z 3 opcjami w różny sposób punktowanymi) wydaje mi się niepotrzebna, na koniec zrobimy zsumowanie i wyniki wyjdą, a podane zostana oczywiście publiczne - jak ktoś ma za dużo czasu to może wyniki prowadzić na bnierząco, mi sie nie chce i wczesniej niż przed 5.07 tego nie zrobię
Panowie, chwila moment!
1> Archdevil i inni - to ja i majk-el w tym konkursie ustalamy zasady a zasadą glosowania jest:
niech każdy wybiera według własnego uznania - czy to wyglądu, czy cechy charakteru, czy też klarowności i pięknoty stylu pisania...
że tak do rymu powiem...
jak komuś się chce niech robi portrety psychologiczne i tym to uzasadnia, a jak nie to nie
tak więc proszę mi juz nic nie proponowac co do usuwania głosów, czy konieczności uzasadaniania czy nie
Pardon, dałem się ponieść emocjom versus perfidnemu trollingowi.
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2007-06-28, 06:04
może to i lepiej, że nie ma zdjęć wszystkich kandydatek - jak komuś się nie chce przychodzić na spoty (wyłączając Tych, którzy są z daleka - np z miasta Łodzi ) to niech nie głosuje i tyle....
Przepraszam wszystkich za zamieszanie...za bardzo sie uniosłem w tamtym poście ale dobrze ze ktoś w końcu wyjaśnił(Grzegorz Nowak (W)) o co chodzi...oddawałem głosy a posty były usuwane(widziałem je i dostałem wiadomość na pocztę że moje posty zostały usunięte)
To wszystko z mojej strony w tym temacie.
Pzd.
_________________ Żeby tak zarobić i się nie narobić;)
oddawałem głosy a posty były usuwane(widziałem je i dostałem wiadomość na pocztę że moje posty zostały usunięte
I w uzasadnieniu usunięcia posta miałeś wyraźnie napisane: w pierwszym - żebyś uzasadnił swoje głosy w tym temacie, w drugim - żebyś nauczył się czytać. Ja usunąłem Twoje posty, które były napisane pod moim, Z WYRAŹNĄ MOJĄ PROŚBĄ O UZASADNIANIE SWOICH WYBORÓW. I nadal nalegam.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-06-28, 12:44
Panowie, wybór miss forum miało być fajną zabawą. Niestety znowu okazuje się że zamiast ubawu, mamy zatargi i to nie wiedzieć na jakim tle. Coś mi się wydaje że za dużo rządzących, i dlatego dochodzi do takich sytuacji.
Pierwotne zasady ustalone przez Grzegorz Nowak (W), brzmiały:
Cytat:
1. Każdy ma prawo oddać głos jeden raz na 3 dziewczyny
2. Pierwsza kandydatka otrzymuje 9 pkt, druga - 5 pkt, trzecia - 3pkt.
3. Wygrywa ta, która otrzyma najwięcej punktów.
Jak widzimy, nie ma tam mowy o uzasadnieniach swych wyborów, dlatego osobiście powstrzymam się od oddawania swojego głosu, do momentu aż wszystko będzie jasne.
Chyba że stwierdzenie majk-el,a,
Cytat:
może to i lepiej, że nie ma zdjęć wszystkich kandydatek - jak komuś się nie chce przychodzić na spoty (wyłączając Tych, którzy są z daleka - np z miasta Łodzi ) to niech nie głosuje i tyle....
trzeba potraktować jak, dodatkowy punkt regulaminu dotyczący tych wyborów. I tu też poczekam na stosowne wyjaśnienia zanim oddam głos, bo nie chciałbym „złamać” jakiegoś niepisanego w tym miejscu prawa.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Tak jak napisał Grzegorz Nowak (W), on i majk-el ustalają zasady tego konkursu i proszę zwłaszcza Ciebie Ferbik, daj im się wykazać a nie usuwasz posty i wprowadzasz tu swoje zasady, które wydawało by się zostały już wyjaśnione...
Grzegorz Nowak (W) napisał/a:
że tak do rymu powiem...
Zasady są proste i łatwe i proszę nie robić więcej zamieszania
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2007-06-29, 06:25
katalog zasad jest poszerzony o wolność (zupełną ) wyboru - tak miało być i w założeniu - podstawową ideą konkursu na Miskę jest zabawa, i tak prosze to traktować
głosować może każdy facet uprawniony do odwiedzania tego działu
nie jest wymagana obecność na spotach aby głosować
itd - myślę że nie ma co tu więcej tłumaczyć....
oczywiście, po wyjaśnieniu sytuacji wycofuję ostrzeżenie dla użytkownika maniekl, a co więcej za całe to zamieszanie w imieniu moderatorów i administratorów go przepraszam
postów nie wycinam- niech to będzie "dla potomnych" przepis jak dobrze i kompletnie układać wszelkiej maści regulaminy, coby nikt nie miał żadnych wątpliwości; a także po to żeby pamiętać , jak rozwiązywać takie spory...
serdecznie wszystkich pozdrawiam, miłego dnia życzę i zapraszam do dalszego udziału w głosowaniu
wszak 5.07. coraz bliżej
yampress, widzę że nie czytasz wyraźnie tylko co 5 posta...
Grzegorz Nowak (W) napisał/a:
acha, i jeszcze jedno, w zwiazku z powtarzającymi się w zgłoszeniach kandydatek wpisami nicków męsklich użytkowników forum tworzę specjalną kategorię konkursu tylko dla "PRAWDZIWYCH" facetów
zatem:
Special Tinki Winki Class - Champion 2007
i pierwsze zgłoszenia wraz z opisami :
Yampress - mówisz masz
Ferbik - może najwięcej powiedzieć
dodam jeszcze 3 kandydatów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum