Istota zdrady jest dla mnie niezrozumiała. Jeśli facet ma ochotę na inną kobietę to widocznie ta obecna już go nie pociąga, nie kocha jej, jest mu obojętna. Moim zdaniem w takim związku nigdy nie było prawdziwego uczucia.
Zgadzam się, jednak nie do końca. Uczucie mogło być, z czasem w związku pojawiła się rutyna, ona lub on szukali czegoś cały czas u siebie nawzajem, nie mogąc tego znaleźć któreś z nich dostrzegło to u innego partnera, chwila słabości i stało się.
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2007-10-24, 14:30
Ferbik napisał/a:
A ja jestem ciekaw, ilu z Was zdradziło swoje obecne, byłe partnerki
Przyznaję się bez bicia i to niestety nie jeden raz... Choć jestem przekonany, że tym razem się to nie powtórzy, bo naprawdę jestem szczęśliwy z moją kobietą i oby tak zostało...
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2007-10-30, 23:06
Zdjęcia niestety odpadają, musisz mi uwierzyć na słowo... Ja mam niestety zasadę, że przeszłość to przeszłość i nie rozczulam się np nad zdjęciami... drugi powód chyba ważniejszy... brak dowodów rzeczowych
Jeśli można nazwać zdradą pójście na bok w momencie, kiedy czuje się, że się kogoś nie kocha, tylko jest się z kimś z tzw. litości w miłości (co nie powinno mieć miejsca) i pewne sytuacje nie zostały wyjaśnione, a w podświadomości czuje się, że to jednak nie jest to, to ja również przyznaję się, że zdradziłem...
Wysłany: 2007-10-30, 23:39
Ja niestety w swoim życiu mam fale... przez falę rozumiem to, że jak jest urodzaj to jest przy mnie więcej dziewczyn niż powinno... a jak urodzaju nie ma, to jestem sam...
Dlatego chyba podświadomie wykorzystuję i robię zapasy na czas nieurodzaju
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum