Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-08-31, 08:50
Magduś napisał/a:
red napisał/a:
Klasyczne Cuba Libre najlepsze na jasnym rumie, np Bacardi Carta Blanca.
No... ja nie wiem, nawet dobrze nazwy nie napisałam.
W każdym razie dobre jest takie, jakie piłam
Ty chyba miałaś na myśli Bacardi Black, też dobry, nadaje drinkowi takiego lekko guinessowatego smaku
[ Dodano: 2007-08-31, 09:53 ]
Właśnie - red, piłem niedawno ciekawego drinka, ale niestety nie znam dokładnie składu, a był świetny. Na pewno Było malibu, mleko, brandy. Nie wiem co jeszcze, ale miał kolor zielony, nieprzeźroczysty. Znasz coś takiego? Ewentualnie proporcje? Chętnie bym zmajstrował
Właśnie - red, piłem niedawno ciekawego drinka, ale niestety nie znam dokładnie składu, a był świetny. Na pewno Było malibu, mleko, brandy. Nie wiem co jeszcze, ale miał kolor zielony, nieprzeźroczysty. Znasz coś takiego? Ewentualnie proporcje? Chętnie bym zmajstrował
Zapytam kompetentnej osoby i jak sie dowiem to dam znać.
A ja ostatnio w TR zamówiłam sobie Finlandię żurawinową + soczek bananowy + syrop waniliowy. Pyszniutkie Polecam jeśli ktoś się lubuje w słodkich drinkach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum