Syla, bo u was soltys przed wyborami obiecal PKS, przystanki wymurowal, ale asfalt po wyborach mial byc i niestety nie doszlo do finalizacji obietnicy... spotkalem sie z czyms takim autentycznie - w Biencu Teraz co prawda jest juz asfalt, ale przystanki staly ladnych pare lat. Jedyny z nich pozytek to taki, ze chlopy mialy sie gdzie napic
Ferbik, już nie wiesz co wymyślać. Mnie się te herby nie podobają. Wyglądają jak światełka na choince a miganie przeszkadza w czytaniu postów. Każdy użytkownik może dodać swój awar jako wizytówkę lub nie dodawać nic jeśli nie ma na to ochoty. Nie rozumiem dlaczego ilość pisanych postów jest dla niektórych tak istotna. Jakaś dziwna megalomania. Przecież nie liczy się ilość lecz jakość jak już sam wiesz wytykając ludziom co chwila błędy ortograficzne.
Łukasz, jedni maja gust (rozny), inni go nie maja. Czepiasz sie... chce po prostu urozmaicic to forum. Ostatecznie mozesz sobie wylaczyc w przegladarce pokazywanie obrazkow, a posty pisac w notatniku
Czepiam sie bo mi sie to bardzo nie podoba. Jakoś wcześniej nikt nie myślał o podobnych bezsensownych "urozmaiceniach" i było dobrze. W profilu można tylko wyłączyć wyświetlanie awarów. Dlaczego nie ma możliwości wyłączania, jak ty to nazywasz "żaróweczek"?
Ostatnio zmieniony przez Łukasz 2005-12-20, 09:27, w całości zmieniany 2 razy
Blink, nie o to chodzi... kazdy ma prawo do swoich uwag, ale uzasadnionych... A pisac, ze cos jest z sensem lub bez sensu, bez wyjasnienia to jest troche faktycznie bez sensu...
A cienkiej baletnicy to i guma u majtek przeszkadza...
Niektorzy potrafia tylko krytykowac... a takie fajne haslo bylo za komuny: "A ty co zrobiles dla ... (tu wstawic odpowiedni wyraz)"
Temat juz jest zamkniety, a ja mam takie male pytanko :
dlaczego jedni uzytkownicy maja zaroweczki a inni herb? Ja do jakiegos czasu mialam herb, teraz zaroweczki. To jakos sie samo smienia?:> Bardzo mnie to nurtuje...
Dobra juz wiem co jest. Poprawie w domu - to tylko tak sie dzieje na tym stylu, bo on gdzies z cache czyta jeszcze stare rangi, natomiast poprawnych nie widzi. Dzisiaj bedzie to naprawione
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum