Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 427 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2009-02-19, 22:06
"Pogadajmy jak cham z chamem" ! Boss
_________________ Conversations don't get any better as you get older
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2009-02-19, 22:18
A ja myslę że Durczok miał bardzo koleżeńskie stosunki z osoba do której się zwracał i dlatego pozwolił sobie zakląć. Nie zrobił tego ze złośliwością tylko zaznaczył ważność tego przekazu kilkoma ciężkimi słowami.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2009-02-20, 09:28
syd napisał/a:
No właśnie, mowił spokojnym głosem. Jakby się chciał na kimś wyładować to raczej by krzyczał. Chciał po prostu w dosadny sposób zwrócić uwagę na czyjąś źle wykonaną pracę. Miałem szefów, którzy bez przekleńst potrafili być bardziej chamscy i wredni.
Moim zdaniem jeśli ktoś krzyczy to jest wzburzony na tyle, że nie panuje nad sobą i to mogę zrozumieć, zdarza się każdemu czasami - wówczas jest takie magiczne słowo: "przepraszam". W moim odczuciu klnięcie na pracownika niczego nie zmieni i jest tylko hamskim wyładowywaniem się na kimś i oznaką braku szacunku do ludzi i braku kultury. Jak już napisałem powyżej - jeśli którejś ze stron stosunku pracy nie odpowiada coś to mogą go rozwiązać lub w inny cywilizowany sposób rozwiązać problem - zakładając że są "ucywilizowani"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum