Wieluń
- forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio
Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia
Ciekawe miejsca w Wieluniu.
Autor
Wiadomość
ywis [Usunięty ]
Wysłany: 2005-07-27, 11:08
Blink napisał/a: O! Pochwal sie, bez falszywej skromnosci. Jestem ciekawy na czym miałes " MAMY CIĘ...!!!"
Jedno małe piwko Blink, w dodatku Lech Premium
MaRtUsIcAaA napisał/a: policjanci zajmują się tylko i wyłącznie wypatrywaniem aut które źle parkują... A wtedy hyc myc mandacik i już są o ileśtam zł do przodu...
Wiesz, tu bym polemizował, bo Ja raczej źle nie zaparkowałem, chociaż w pewnym sensie tak Ale to nie za parkowanie dostałem mandat
Ostatnio zmieniony przez ywis 2005-07-27, 11:11, w całości zmieniany 2 razy
Marta
WIELUNIAK
Pomogła: 40 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lip 2005 Posty: 2807 Piwa: 5 /4 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-07-27, 11:09
Hehe... Niczego się nie da ukryć w tym mieście !
yarucha [Usunięty ]
Wysłany: 2005-07-30, 21:22
Kamer w Wieluniu jest znacznie więcej. Zapomnieliście o marketach. Ponadto karguleny szpiegują!
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku