R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Ferbik
2010-06-24, 17:46
"Wielka Reklama"
Autor Wiadomość
WujA 
Przyjeżdża na zakupy

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 2009-09-05, 07:48   

Nie wiem kim jest "wielkareklama" na forum... ale jeśli właściciel bądź pracownik to naprawdę pożal się Boże z takimi ludźmi.

To, że ktoś wypisuje źle o firmie, mimo tego, że wg właściciela wina leży po jego stronie (klienta), nie oznacza że można atakować cały świat. Nie lepiej byłoby po prostu szczegółowo wyjaśnić jak wyglądała transakcja z firmą Oliwia??? Takie płytkie teksty, które wypłynęły z pod palców pana wielkareklama, są naprawdę żenujące i dziwię się właścicielowi tejże firmy (jeśli to on kryje się pod nickiem wielkareklama), że wystawia się na pośmiewisko i wywołuje pożałowanie nie tylko ze względu na stylu pisma, ale i chamski charakter, oraz totalny braku profesjonalizmu.
Nie znam firmy wielkareklama, nie znam jej właściciela, ani pracownika i niech tak zostanie! :shock:
Postaw piwo autorowi tego posta

wieluniak20 
Ma stragan na targu

Wysłany: 2009-09-05, 08:03   

Ja pragnę wam wszystkim przypomnieć pewną rzecz :
Internet jest anonimowy i nie ma 100% pewności że osoba podająca się za np niezadowolonego klienta może być mało wiarygodna i np może to być konkurencja
Takie skargi trzeba weryfikować.
Załóżcie nowy temat gdzie użytkownicy będą sobie skakać do gardeł np na pręgierzu (wielka reklama vs reszta świata, to juz jest nudne czytać te same skargi po raz 2.

Lesiu 
Wieluniaczek

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2009-09-05, 08:20   

wieluniak20 napisał/a:
Załóżcie nowy temat gdzie użytkownicy będą sobie skakać do gardeł np na pręgierzu (wielka reklama vs reszta świata, to juz jest nudne czytać te same skargi po raz 2.

wieluniak20, masz rację i dlatego na prośbę użytkownika wielkareklama, zamknąłem temat.

Ferbik napisał/a:
Otwieram temat na prośbę innych użytkowników

Których użytkowników ?

Ferbik, nie widzę większego sensu w tej dyskusji. To jest tylko i wyłącznie działanie na szkodę innej firmy, ale działającej w tej samej branży co Ty.

Ferbik 
Administrator

Piwa: 107/205
Wysłany: 2009-09-05, 08:27   

Lesiu, nie będę Ci pisał, kto był za tym, żeby ten temat otworzyć ponownie - nie jest to dla Ciebie istotne. Napiszę tylko, że nie sposób zamknąć temat i uciekać od problemów.

wielkareklama 
Dojeżdża PKSem
producent reklamy

Wysłany: 2009-09-05, 08:37   

Problem to ty masz ferbik ale ze swoja glowa
i wez juz przestan oczerniac firme bo uwiez mi ze za to mozna beknac

moze zaczniemy temacik o graffiti ktory nawet w 1 % nie jest konkurencja do nas

nie jestem takim idiota i ponizajacym sie typem zeby oczerniac kogos bez podstaw

A o Panie GS Studio to mi nie wspominaj (wczesniejsze twoje cytaty) i nie jest dobrym znajomym dla mnie to po drugie.

Ferbik 
Administrator

Wysłany: 2009-09-05, 08:44   

Lesiu ze względu na Twoją znajomość z właścicielem opisywanej tu firmy jesteś stronniczą osobą w tym temacie, dlatego Twój post został usunięty, a dalsze podważanie mojego zdania może skończyć się ostrzeżeniem.

Cytat:
i wez juz przestan oczerniac firme bo uwiez mi ze za to mozna beknac

oczernianie kogoś polega na mówieniu nieprawdy, a ty jak widać potwierdziłeś jednak, że cię nie oczerniam, tylko piszę prawdę:
wielkareklama napisał/a:
A o Panie GS Studio to mi nie wspominaj (wczesniejsze twoje cytaty) i nie jest dobrym znajomym dla mnie to po drugie.

Zawsze możesz mnie podać do sądu :) Tylko najpierw się zastanów, czy to co napisałem jest prawdą czy nie?

wielkareklama 
Dojeżdża PKSem
producent reklamy

Wysłany: 2009-09-05, 08:53   

Sluchaj maly
nikt tutaj nie mowi o znajomosci tylko nie bedzie nikt oczernial firmy bez podstaw ! czy ty to do swojej malej glowki umiesz to wklepac ?
Po drugie ja mowie zeby temat zostal zamkniety a nie Lesiu ! czy tez tego nie umiesz pojac ?
Po trzecie tak jak wspomnialem wczesniej nie bede pisal o Graffiti czy o tobie bo to jest nudne i kazdy kto ma wiedziec jaki jestes to wie
Po czwarte uwiez mi ze spoktamy sie osobiscie :-) i musze ci troszke uswiadomic twoje beznadziejne dzialanie :-)

wielkareklama 
Dojeżdża PKSem
producent reklamy

Wysłany: 2009-09-05, 08:56   

odniosnie twojej wypowiedzi
NIE POWIEDZIALES PRAWDY I TEGO MALY NIE POTWIERDZILEM !
czy ty umiesz czytac ?
wydaje mi sie ze tak jak wczesniej to nie umiesz nic juz !
sluchaj nie bede tlumaczyl kto to jest GS STUDIO ale tak jak pisalem wczesniej nie jest moim znajomym tylko czlowiekiem ktory robi firmy na kase albo chchial zrobi i mu nie wyszlo.

Ferbik 
Administrator

Wysłany: 2009-09-05, 08:57   

wielkareklama napisał/a:
Po czwarte uwiez mi ze spoktamy sie osobiscie :-) i musze ci troszke uswiadomic twoje beznadziejne dzialanie

Nie strasz mnie, bo na to jest paragraf. Opinię sam sobie robisz. Jaką? Już ci parę osób wyżej napisało.

wielkareklama 
Dojeżdża PKSem
producent reklamy

Wysłany: 2009-09-05, 08:58   

i wspomne po raz ostatni zamknij temat po mojej dobroci

wielkareklama 
Dojeżdża PKSem
producent reklamy

Wysłany: 2009-09-05, 08:58   

ja cie nie strasze czlowieku ja ci tylko pisze ze musze ci to uswiadomic jak sie spotkamy osobiscie !
czy ja ci napisalem cos zlego ?

wielkareklama 
Dojeżdża PKSem
producent reklamy

Wysłany: 2009-09-05, 09:00   

opinie ? o czym ty mowisz czlowieku ?
opinie to moge na twoj temat wyciagnac ze nie mozesz przezyc tego ze pracujemy 24 h
chyba dlatego ten temat nie chcesz zamknac ? czy sie myle ?
chyba nie !
i tak jak wspomnialem ty i cale graffiti nie jest konkurencja nawet w 1 %

wielkareklama 
Dojeżdża PKSem
producent reklamy

Wysłany: 2009-09-05, 09:02   

ja sie nie znizam do twojego poziomu bo bym musial zostac ...
nie mam zamiaru nikogo oczerniac i opisywac kto przyszedl kto co powiedzial bo mnie to osobiscie wali :-)
Ostatnio zmieniony przez wielkareklama 2009-09-05, 09:03, w całości zmieniany 1 raz  

Charyzmatyczny 
Czytał o Wieluniu

Wysłany: 2009-09-05, 09:03   

Beznadziejna dyskusja.
Naskakiwanie że firma jest taka i taka bo druga jest taka i taka. Taka dyskusja do niczego nie prowadzi poza sprzeczkami bez żadnych poparć dowodami, zarówno autor tematu i wielka reklama powinni się dogadać osobiście nie na PM, telefonicznie tylko osobiście, wyjaśnić sytuację. wielkareklama a nie domyśliłeś się że np. ktoś mógł źle zrozumieć i przekazać? zamiast naskakiwać od razu na hmm p. Oliwię[?] trzeba było zadzwonić do gościa z którym omawiałeś szczegóły żeby też się pojawić i obgadać sprawę w trójkę.

Ferbik, żałosne zachowanie. Wybrałeś kadre moderatorów, teraz niszczysz ich autorytet podważając ich decyzję natomiast gdy lesiu się oburzył gdy otworzyłeś temat przez niego otwarty musiałeś pokazać swoją wyższość hmm posiadanymi uprawnieniami, jest to mniej profesjonalne niżeli postawa m8 wielkareklama.Piszesz że Lesiu poprzez znajomości z ową firmą jest osobą stronniczą, ok w takim razie kim Ty jesteś skoro jestescie [graffiti] konkurencją dla wielkareklama? Otwierasz temat aby tylko dalej się rzucali mięsem i potencjalni klienci przychodzili do Ciebie a nie na PKS. Słyszałem od paru tutejszych userów że w realu jestes spoko gość natomiast na forum kimś całkowicie innym, jak widać nie mylili się.

Dla dobra Twojego Ferbik, forum, wypadałoby zamknąć temat.

btw, wielkareklama, jeżeli nie chcesz się zniżać do poziomu Ferbika jak to nazwałeś to więcej nie odpisuj w temacie, a jak już to używaj opcji ZMIEŃ która jest w prawym rogu Twojego postu. Dalsze takie naskakiwanie, mówienie że wpadne to pogadamy jest wręcz żałosne i mało profesjonalne tak jak podejscie Ferbika do swoich bądź co bądź podwładnych podważając ich decyzje.

Ktoś tutaj już chyba był zbanowany i założył konto jeszcze raz? Także swoje uwagi na mój temat zachowaj dla siebie, bo jesteś tutaj tylko dlatego, że paru naszych wspólnych znajomych prosiło mnie, żebym Cię nie wyrzucał ponownie.
Ferbik
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2009-09-05, 11:51, w całości zmieniany 2 razy  

Ferbik 
Administrator

Wysłany: 2009-09-05, 09:03   

Nie spamuj. Jak chcesz porozmawiać na żywo, to zapraszam - do 13.00 jestem w pracy.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi