Aniołku, jest tu jeszcze kilka innych dziewczynek no i tyyyyyyyylu chłopców. Z czasem sie zaadaptujesz no i jak bedziesz grzeczna to zabiore Cie na spotkanie (forumowe)
Dopiero teraz zauważyłam co napisałaś wybacz, znasz mnie roztargniona jestem, a powoli się adoptuje
Jaro napisał/a:
Angel - Witamy serdecznie
Dziękuję za powitanie wiem, że wszystko robię ciężko po czasie wybaczcie na pewno się poprawię !!
No i teraz mi głupio, że dopiero teraz to odkryłam ehhhhh cicho już!!
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-03-01, 20:58
no ja jeszcze sie nie chwalilam to sie pochwale no coz... Arch mowil raz, drugi, trzeci... to sie zalogowalam...i nic nie pisalam... a pozniej 'samo wyszlo' i sie uzaleznilam;] ale mimo wszystko to nie zaluje...bo naprawde fajni ludzie tu sa i fajnie jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum