A może wiecie co zrobić, jesli w wordzie ustawione są dobrze marginesy, a drukuje nierówno?Mam z trzech stron 2,5, a od lewej 3,5 cm, a po wydrukowaniu na niektórych stronach jest od lewej 4 cm, od prawej 2,7 czasami od góry 2,2 nie wiem dlaczego skoro w dokumencie wszystko jest dobrze?
Zapisz sobie prace w formacie pdf, i wtedy zacznij drukowac. Nie powinno sie nic popsuć wtedy.
To i tak nic nie da, jeśli praca pisana jest na tym samym komputerze, z którego jest drukowana i drukuje się źle. To, co wychodzi na drukarce będzie tak samo wyświetlane w pdf i na odwrót.
Coś pomieszałaś z formatowaniem. Może podział sekcji gdzieś włączyłaś. Trzeba byłoby na to zerknąć, bo nikt Ci nie napisze, jak rozwiązać ten problem wirtualnie.
Dzięki za odpowiedzi Co do pdf, to jak Ferbik napisał - niestety nic to nie daje, jest tak samo, faktycznie coś musiałam może pomylić z formatowaniem:/
Wysłany: 2011-06-16, 08:11
a nie wiecie gdzie w Wieluniu mozna najtaniej wydrukowac pracę dyplomową? No i ile to może mniej więcej kosztować (dwie w miękkiej oprawie, jedna w twardej). W kolorze (są dwa zdjęcia, 8 wykresów).
Wydrukować w oprawie to nie wiem
Jeśli chodzi o druk, to mogę polecić:
- Hybryda (mamy nową maszynę o wysokiej jakości druku i wysokiej jakości papier no i druk w przystępnych cenach)
- Graffiti
- Telux
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Cze 2009 Posty: 109 Skąd: Wojska Polskiego 45
Wysłany: 2011-06-16, 20:42
dzięki ferbik jak już taki jesteś to może byś wszystkich wymienił ?
u nas druk macie od A4 do A0+
cena A4 0,10 zł
wielki format 10 zł / m2
druk na papierze wydruk czarnobiały
A4 KOLOR - 0,50 zł - dotyczy tylko prac dyplomowych - magisterskich
pliki proszę wysyłać na biuro@wielkareklama.eu TEMAT: druk - wielun.biz
pliki PDF - DOC - DXF - DWG
polecamy wszystko zapisać do PDF ! pewność że wszystko bedzie ułożone prawidłowo
ZACISKANIE PRAC - METALOWY GRZBIET - 3 zł / szt.
Nie posiadamy grzbietów i okładek - za dużo jest tego do wyboru więc zachęcamy do zakupu takiej oprawy (okładki - grzbietu - tyłu) w firmie PAPES - hurtownia na ulicy Traugutta na przeciwko Centrum Elektrycznego Ania
PRACE PROSZĘ WYSYŁAĆ NA E-MAIL - zbyt mało czasu na zgrywanie itp z pen drive dlatego tak będzie łatwo szybko i wygodnie
odbiór pracy tak naprawdę w ciągu kilku minut - posiadamy 4 maszyny drukujace z szybkością druku kolorowego 40 str A4 / min
pozdrawiam - więcej info na priva lub e-mail - ale z dopiskiem : druk - wielun.biz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum