w sumie ...
Ale i tak to wyjdzie z tej ankiety, bo np. jeśli ktoś napisze że jest skłonny do zmiany na inny bank to raczej nie jest zadowolony.
W sumie mam ocenę banku w pytaniu 7, ocena usług, oceniacie kolejność zadowolenia, a w poprzednim co jest dla Was ważne ogólnie przez banki i np. bezpieczństwo jest dla Was najważniejsze i oceniliście tą kategorię bardzo wysoko w banku PKO, więc popraw należy szukać gdzie indziej i to właśnie wyjdzie z tej ankiety
Szczerze mówiąc to orginalnie moja ankieta w pyt. 6 i 7 miała brzmieć tak: oceń w skali od 1 do 5 albo 6 ale na stronie www.ankietka.pl nie ma takiej opcji i musiałam zrobić tak jak się poprostu dało
To pytanie dotyczące PKO i hierarchii ujęłabym: "ułóż w kolejności usługi banku PKO, które według Ciebie są najlepiej/ najgorzej realizowane" coś w ten deseń.
Powodzenia! Ja do końca kwietnia muszę mieć napisaną swoją mgr, więc lekkiego pióra życzę.
Ale i tak to wyjdzie z tej ankiety, bo np. jeśli ktoś napisze że jest skłonny do zmiany na inny bank to raczej nie jest zadowolony.
Niekoniecznie. Może konkurnecja wprowadzi coś, co przyciągnie nowych klientów. Sama zachęcasz do korzystania z usług WBK.
Dodam, że mając już konta w PKO mam jeszcze w ING, ponieważ swego czasu oferowali dobre oprocentowanie konta oraz wysokie lokaty. Dodatkowo żadnych opłat za prowadzenie konta.
Studiuję zaocznie i idę zaraz na zajęcie i utro też
Fajnie gdy doradza ktoś doświadczony, skorzystam
Również powodzenia
[ Dodano: 2010-03-06, 11:30 ]
no nowych pytań to już nie mogę dodać, bo mam 21 wypełnień i nie chcę ich stracić, także zapóżno Poza tym i tak mam długą ankietę
[ Dodano: 2010-03-06, 19:35 ]
cytuje wiadomość od Dominiki: To pytanie dotyczące PKO i hierarchii ujęłabym: "ułóż w kolejności usługi banku PKO, które według Ciebie są najlepiej/ najgorzej realizowane" coś w ten deseń.
dlatego zmieniłam treść pytania 7 na:
Oceń stopień zadowolenia z usług Banku Polskiego PKO zaczynając od tych, które oceniasz najlepiej
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 13 Sie 2007 Posty: 91 Skąd: z bliska ;)
Wysłany: 2010-03-08, 18:32
Ja bym przede wszystkim zmieniła nazwę banku, bo prawidłowa to "PKO Bank Polski".
Jeśli tej formy używasz tylko w internecie czy wolnej rozmowie, to może być, ale w pracy naukowej jest to niestety błąd.
Ankietę wypełniłam.
Życzę powodzenia w pisaniu.
I jeszcze małe sprostowanie:
-Inteligo, to zupełnie osobny bank, rządzi się swoimi prawami; podczas badania oferty PKO BP nie powinien być brany pod uwagę
-internetową wersją PKO BP jest iPKO wcześniej PKOInteligo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum