Ciekawe co byście powiedzieli jakby wam zimą kaloryfery zamarzały???
To ja juz wolę latem przecierpieć te dwa tygodnie.
Brak konserwacji urządzeń ciepłowniczych może grozić awarią i o poważną. I co wtedy???
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-07-29, 12:32
Czy ktoś może orientuje się kiedy włączą ciepłą wodę???
Nudzi mnie już to gotowanie wody.
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
Wysłany: 2006-07-29, 12:40
Marta napisał/a:
Wuja mówił, że wodę już puścili, ale zanim dojdzie do rur, to wieczorem powinna być
To skąd oni ją puszczają?
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
Wysłany: 2006-07-29, 12:45
Marta napisał/a:
Zobaczymy wieczorem, czy mówiłam prawdę.
Miejmy nadzieję, że tak. Ale gdyby okazało się że u forumowiczów nie ma, a u Ciebie jest to spodziewaj się stadnej wizyty
Wysłany: 2006-07-29, 12:50
Ja wezmę krawatoslipy i drapaczkę do pleców. A tak na poważnie już, Marta możesz podać adres?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum