Witam, nieśmiało mogę wyrazić swoją opinię na zadane przez kaowca pytanie. Otóż ja osobiście bardzo lubiłam Lalkę, bo w niej było to coś i myślę że gdyby był lokal taki naprawdę z duszą i klimatem to chętnie bym do niego chodziła. A na chwilę obecną żaden taki w Wln nie przychodzi mi do głowy. Nie wiem też dlaczego dzieję sie tak, że jeśli już jakiś lokal w miarę sensowny pojawi się na horyzoncie to tylko na jakiś czas i zostaje zamknięty. Obecnie można wybierać albo między snobistycznymi lokalami Pani K. gdzie jedzenie jest wg. mnie bardzo smaczne, ale klimat dla mnie zbyt "ąę", a niezliczoną liczbą pizzeri i eskpressowych jadłodajni w klimacie raczej rodzinnym. Może tak naprawdę problem tkwi gdzie indziej, może chodzi o to że naszej grupy docelowej w wieku powiedzmy pomiędzy 20-35 lat, po prostu nie ma w wystarczającej liczbie, lub po prostu my, jako ludzie studiujący i nieraz goniący za kasą, nie mamy czasu na to żeby po prostu się odstresować.
. Otóż ja osobiście bardzo lubiłam Lalkę, bo w niej było to coś i myślę że gdyby był lokal taki naprawdę z duszą i klimatem to chętnie bym do niego chodziła.
W 100% zgadzam się z powyższym. Takiego lokalu brakuje.
może chodzi o to że naszej grupy docelowej w wieku powiedzmy pomiędzy 20-35 lat, po prostu nie ma w wystarczającej liczbie, lub po prostu my, jako ludzie studiujący i nieraz goniący za kasą, nie mamy czasu na to żeby po prostu się odstresować.
Chodzi o to, że ludzie nie mają kasy na jedzenie poza domem. No chyba że chodzi o tanie jadłodajnie. Poza tym absurdalnie chore wieluńskie czynsze oraz brak potencjalnej grupy docelowej dla dobrej knajpy w Wieluniu jest wystarczającym powodem jej braku.
kaowiec napisał/a:
czyli czegoś jednak brakuje ...
Tak - brakuje frajera który bedzie dokładał do tego interesu
Wysłany: 2010-07-01, 11:18
Ostatnio z kolegami doszliśmy do wniosku ze w Wieluniu mogłaby powstać jeszcze jedna dyskoteka Aczkolwiek na 40m to nie za bardzo xD
_________________ Nieustanna walka i dążenie po swoje
Wyznaczone cele przepędzają paranoje. Twardo tu stoję bo pewien jestem swego. Z podniesioną gardą nikt mi nie odbierze tego. Co nauczyło życie tysiącem dni. Nie raz konkretnie pozmazywały ślady krwi wiesz.
dokladnie jeszcze jednego klubu brakuje:) chociaz mysle ze gdyby jakiś inwestor co ma sieci dyskotek zrobił większą impreze w WLN to by sie przyjeło, bo w nie jednym mniejszym miescie czy wsi wieksza impreza dobrze oddziałowywuje( nie mowie tu o Białej, bo Biała to zło ;d)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum