Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 25 Sie 2007 Posty: 525 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-11-22, 14:01
Trzeba gratulować wygranym i liczyć na ich najlepszą pracą. Współpraca teraz będzie ważna. Nie da się z naszej rzeczywistości politycznej wykluczyć podziałów, które istnieją od wielu lat.
W tych wyborach tylko Prawo i Sprawiedliwość poprawiła swoje posiadanie w powiecie. Oczywiście nie mówiąc tutaj o tak efemerycznych tworach jak samorządowe stowarzyszenia.
W wyborach burmistrza zaskoczenia nie ma. Ciekawi mnie tylko to co zrobi Antczak.
Potrzeba nam sprawnych samorządowców. Kolejne dyskusje za 4 lata.
największym przegranym jest Okrasa i jego stowarzyszenie, ale to jak mówi red można było przewidzieć. Po co tylko te buńczuczne wypowiedzi, nie mające pokrycia w rzeczywistości?
Wygrali najlepsi!
Czekamy teraz na wywiązanie się z obietnicy Okrasy na temat rezygnacji z polityki po porażce ? Czy zostały mu resztki honoru? Wątpię.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-11-22, 14:38
Ja również dziękuję tym, którzy na mnie oddali głos
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Sylwek mam pytanie zastanawia mnie po co startował jak i tak miał zrezygnować czy to nie jest okłamywanie wyborców??? może gdyby nie startował glosy dostał by ktoś inny.
Aż brzydko się przyznać ale cieszy mnie wynik wyborczy Bartosza J. No i osobiście ciesze się że radni Owczarek i Radowski przeszli ciesząc się dużym poparciem wsród społeczeństwa.
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2010-11-22, 18:00
Drakulin napisał/a:
Sylwek mam pytanie zastanawia mnie po co startował jak i tak miał zrezygnować czy to nie jest okłamywanie wyborców??? może gdyby nie startował glosy dostał by ktoś inny.
Miał zrezygnować w razie przegranej o fotel burmistrza, skoro nie przeszedł do 2 tury to rezygnuje, ale ty pewnie piszesz tylko po to by to napisać, więc zbędne moje tłumaczenie.
sylwester to chyba z tobą jest coś nie tak? skoro postawił warunek : jak przegram batalię o fotel burmistrza to odchodzą, to dlaczego startował jeszcze do rady?
Przemyśl czasami to co piszesz.
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2010-11-22, 18:25
Napisałem, że z kimś jest coś nie tak?
Lista zdobyła więcej głosów i tyle.
Idąc tym tokiem myślenia, pytam dlaczego pan Majcher startował na radnego skoro jest pewien swojej wygranej w wyborach na burmistrza?
Żeby lista zdobyła więcej głosów.
ale oczywiście, myślcie co chcecie - mamy demokrację gdzie 2 meneli spod budki z piwem znaczy więcej w sprawach ekonomii niż jeden profesor ekonomi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum