Rozumiem. Założyłaś konto tylko po to, żeby podzielić się z nami tą cudowną nowiną. Chwała Ci za to! Dziękujemy zatem, Twoja opinia na pewno będzie pomocna innym w podjęciu decyzji o wybraniu instruktora na prawo jazdy
Przeczytałam ten wątek jako pierwszy i miałam się ochotę wypowiedzieć, wiec żeby to zrobic musiałam się zarejestrować tak??? a to że moje pierwsze posty wystepują akurat w tym temacie to nie ma chyba znaczenia mają na celu chwalenie Damiana więc chciałam przekazać innym, podzielić się tym jak prowadzi nauke jazdy. Nie wiem dlaczego się tak bulwersujesz Może jakies prywatne konflikty, kompleksy...? Pewnie mam rację, ale nie sądze żeby na podstawie swojego zachowania jakie przedstawiasz nie dawać innym możliwości wypowiedzenia się o OSK Bator Ojejku co to się dzieje z ludźmi Zawiść, zazdrośc i wszystko na raz
OSK BATOR najlepszy!
tak, wiem że Cię to denerwuje Febrik
Pierwsze ostrzeżenie za niestosowanie się do uwag administracji a co za tym idzie - nieprzestrzeganie regulaminu forum.
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2011-11-29, 20:47, w całości zmieniany 2 razy
Przeczytałam ten wątek jako pierwszy i miałam się ochotę wypowiedzieć,
Sprawdziłem - ten i tylko ten... ocenę zostawię forumowiczom. Widzę trochę więcej, niż inni użytkownicy, dlatego tak mnie denerwuje pseudo reklama. Celowo nie usuwam powyższych, decyzję zostawię przyszłym kursantom. EOT. Dalsze ciągnięcie tej pseudo reklamy będzie ewidentną prośbą o usunięcie z forum.
oj brakuje tu szkoły pana dyrektora ZS nr 2. Fajnie ma. Pracuje jako dyrektor. Plakaty rozwiesza w swojej szkole (ciekawe czy coś płacić za to) i wszystko jest ok? Póki nie szkodzi władzy NIKT NIC NIE WIDZI. Typowe dla naszego regionu.
'L'ka stoi, bo jak każdy normalny myślący człowiek, gdy nie jeździ nią kursant, to sam nią jeździ. Dlaczego nikt nie jest oburzony 'L'ką Marcusa w takim razie? Stoi pod szkołą od czasu otwarcia jego OSK... bo jeździ nią do pracy. Kto mu zabroni?
oj brakuje tu szkoły pana dyrektora ZS nr 2. Fajnie ma
Jak już komuś publicznie coś wytykasz, to pierw się upewnij że sam błędów nie robisz. Szkoła należy do jego żony, zaś sam p. Kowalczyk jest w niej instruktorem.
A tak nawiasem - u Marcusa sam kurs robiłem niedawno, kto nie był nie wie co traci Egzamin zdany za pierwszym podejściem, jedyny błąd na kartce - za ustąpienie kobiecie z zakupami na pasach (pusto dookoła = nie blokowałem ruchu), czyli za kulturalne zachowanie
Pomógł: 5 razy Wiek: 24 Dołączył: 04 Lut 2011 Posty: 173 Skąd: Łubnice woj. łódzkie
Wysłany: 2012-04-02, 20:54
Nie chciałem zakładać nowego postu z tym pytanie, tym bardziej, iż tutaj są wymienione w ankiecie większość popularnych Szkół Jazdy w regionie. Interesuje mnie po prostu, która szkoła jest najdłużej na rynku a która od nie dawna zdobywa ten rynek. Wiem, że będzie trudno uzyskać dokładne dane (chyba, że ktoś podzwoni po szkołach i się dowie u źródła - ale nie o to chodzi). Proponuje pisać w którym roku uczyliście się jeździć i u kogo?
Mogę ja zacząć
OSK Mrozek - 2000 rok i na pewno wcześniej już był
Nie chciałem zakładać nowego postu z tym pytanie, tym bardziej, iż tutaj są wymienione w ankiecie większość popularnych Szkół Jazdy w regionie. Interesuje mnie po prostu, która szkoła jest najdłużej na rynku a która od nie dawna zdobywa ten rynek. Wiem, że będzie trudno uzyskać dokładne dane (chyba, że ktoś podzwoni po szkołach i się dowie u źródła - ale nie o to chodzi). Proponuje pisać w którym roku uczyliście się jeździć i u kogo?
Mogę ja zacząć
OSK Mrozek - 2000 rok i na pewno wcześniej już był
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum