siemka
możecie mi polecić jakiś dobry OSK z kat.A
zależy mi na czasie tak aby wyjeździć te 20h do końca wakacji (aby było więcej niż 2 instruktorów bo wiadomo że oni częściej będą jeździli z kursantami na kat.B niż z A)
może być nawet jakaś szkoła z Sieradza byleby była dobra
Szcześniak, Sieradz, ul. Towarowa 2. Za kursantem jeździ tylko instruktor, a nie kursant na osobowkę z instruktorem. Dobra szkoła, plac manewrowy, jadąc od Wielunia do Sieradza, przed sieradzem, droga na Kłodzko Mokre.
tel. 043 822 24 20, kom. 605 150 000
www.mszczesniak.pl
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2012-08-20, 21:26
waaldek napisał/a:
Poszła do Oski2 i zdała za pierwszym razem.
A może po prostu nie każdy powinien mieć prawo jazdy i nie każdy ma predyspozycje do jazdy?
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2012-11-26, 22:08
Egzaminy będą zdawać w rio
W Sieradzu wymiana samochodów do egzaminowania kierowców. Toyotę yaris ma zastąpić kia rio.
Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Sieradzu rozstrzygnął przetarg na dostawę 19 nowych samochodów. Wybrano ofertę dilera marki Kia. Oferta Toyoty została odrzucona. Firma może się jednak jeszcze odwołać. Ma czas do końca listopada.
Jeśli odwołania nie będzie, w przyszłym roku kierowcy będą egzaminowani w kia rio. Autoszkoły, choć nie mają takiego obowiązku, też szykują się do wymiany aut.
Info: Dziennik Łódzi
W przyszłym roku nauki jazdy czekają same rewolucje. Najpierw nowe zasady zdawania egzaminów, system informatyczny który muszą obsługiwać i jeszcze nowe samochody. Dobrze, że mam już to za sobą.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2013-08-26, 21:38
Najnowsze statystyki zdawalności. Dane za pierwsze półrocze.
3.jpg
Plik ściągnięto 85 raz(y) 142,27 KB
2.jpg
Plik ściągnięto 54 raz(y) 142,77 KB
4.jpg
Plik ściągnięto 60 raz(y) 146,28 KB
Pomógł: 9 razy Wiek: 37 Dołączył: 29 Sie 2012 Posty: 110 Piwa: 5/8 Skąd: Praszka/Krzepice
Wysłany: 2013-08-27, 12:57
W 2005r. robiłem kurs u Piotra Chłodnego. Ja i każdy z moich znajomych, kto również tam się uczył zdał za pierwszym razem. Kurs w przemiłej atmosferze. Wtedy tylko w tej szkole (na terenie Praszki) jeździło się samochodem z klimatyzacją. Do tego obniżone zawieszenie, alufelgi... Z sentymentem wspominam te czasy. Pozdrowienia Potrek!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum