Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2011-02-18, 10:57
W moim poście chodził mi raczej o to, że pracownicy PUP-u wprowadzają petentów w błąd informując ich, że nie ma środków na staże gdy w rzeczywistości PUP zawiera umowy o staż ale jak widać tylko z wybranymi.
P.S. Coraz bardziej rozumiem osoby które wyjechały z tego kraju.
słuchajcie a wiecie jaka jest strona gdzie można zobaczyć jakie są dostępne staże w wieluniu??
bo taka Pani mi powiedziała ze znajde to na ich stronie a szukałam i nie wiem gdzie to jest, proszę o pomoc
- moze ktos podac aktualna kwote netto wyplacana miesiecznie na stazu?
- czy jest faktycznie ten obowiazek zatrudnienia po stazu czy dalej pic na wode pod tym wzgledem?
- moze ktos podac aktualna kwote netto wyplacana miesiecznie na stazu?
- czy jest faktycznie ten obowiazek zatrudnienia po stazu czy dalej pic na wode pod tym wzgledem?
Z gory dzieki.
nikt nie ma obowiązku zatrudniania stażysty ... niestety ;/
_________________ "Umrze miasto, jeżeli budowa jego będzie zakończona"
Obawiam się, że w obecnej sytuacji finansowej Urzędu Pracy przedłużanie stażu jest niemożliwe. Z tego co wiem to jedna osoba może iść też tylko na jeden staż warto więc dobrze wybrać i od razu stara się o staż na cały rok.
_________________ "Umrze miasto, jeżeli budowa jego będzie zakończona"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum