Szag, gdybyś uważnie czytał forum to planów na organizacje takich koncertów było tu wiele i żaden nie doszedł do skutku. Oprócz bodajże dwóch hip hopowych imprez organizowanych przez Czesia. Weź pod uwagę, że Wieluń jest bardzo specyficznym miastem i tutaj undergroundowe imprezy nie mają szans wypalić, bo nikt na to nie przyjdzie. Jeżeli chcesz organizować koncert gdzie będą artyści znani, którzy już coś osiągnęli na polskim rynku muzycznym, to licz się z tym, że wiąże się to z ogromnymi wydatkami. Jeżeli nie będziesz miał sponsora, który wyłoży z 10tyś. To nie masz się nawet co brać za organizację. Tak jak pisał kiedyś Red nie licz również na to, że coś na tym zarobisz, bo takie koncerty praktycznie nigdy się nie zwracają, zawsze dochodzi dokładanie kasy po koncercie, bo coś się zepsuje, coś ktoś rozwali.
wiem co jest 5 zajmowałem się kiedyś organizacją tego typu imprez,poza tym ogarniam też swoje koncerty a mi tu chodzi o stworzenie po prostu pewnego typu rozrywki jaką byłby cykliczny festiwal taki jak ten festiwal piosenki organizowany przez radio kiedyś tam ;] tak ja chcę po prostu imprezę na której "nasi" mogą się promować bo tu w mieście jest trchę uzdolnionych ludzi a nie mają gdzie sie pokazać a jak przychodzi do koncertów to i tak na pierwszy strzał lecą metale punki i rockowcy a o nas dnbsowcach czy raperach już ludzie nie pamiętają
helloł my też tu jesteśmy machamy do was patrzcie
www.kaktus-studio.like.pl zapraszam serdecznie
dawno mnie tu nie było ale może nadrobię troszkę zaległości ;] zapraszam na mój band page http://listn.to/MCSzag/pl...r#t=0&pos=0&p=4 na którym można posłuchac utworów mojego autorstwa
Wysłany: 2012-08-19, 10:19 mixtape kaktus studio vol 1 pobierz koniecznie
http://www.sendspace.com/file/wk31n4 kaktus studio mixtape to zbiór utworów realizowanych w stylu homerecording jednej z ekip hiphopowych naszejgo miasta
Wiek: 34 Dołączył: 19 Sie 2008 Posty: 20 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: okolice
Wysłany: 2013-03-19, 00:05
szag napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=cJ9v6Rnpwps singielek promujący mój najnowszy album.Zapraszam do odsuchu i wyrażania opnii
Dobra robota!
Nawiązując do wcześniejszej dyskusji - marzy mi się taki mini festiwal w plenerze dla rodzimych artystów. Miasto ma to w d...ie. WDK woli tańczyć z gwiazdami i kręcić z Cezikiem. Dobrze, że istnieje Crash, to jest gdzie przezimować.
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Sie 2006 Posty: 300 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-03-19, 18:11
Nie powiedziałbym,że miasto nic w tej kwesti nie robi.WDK działa w strukturach miasta i robił też koncerty gdzie mieliśmy okazję się prezentować Graffiti czy choćby nasz koncert na Wieluńskim Dance czy koncert jeszcze w Kinie Syrena przed remontem.
A co do koncertu Cezika...sam go nie słucham,ale fajnie że organizowane sa takie wydarzenia.Wiadomo w Crashu też fajne incjatywy się dzieją dzięki Pracowni Działań Alternatywnych.Miejmy nadzieje,że i wkrótce będzie jakiś plenerowy koncert na którym zaprezentują się lokalne ekipy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum