a co Nevermind mają ci obiecywać ?? Tak jak inni : obwodnicę, wzrost wynagrodzeń, likwidację bezrobocia . . . ? tylko sami chyba nie wiedzą, że jako radni powiatowi, miejscy nie mają na to wpływu, mogą jedynie lobbować wyżej.
obiecanki cacanki, a głupiemu radość ... coś w tym stylu.
mixas, trochę źle sformułowane pierwsze pytanie na ulotce:
"Czy patrząc na hasła i obietnice na plakatach nie masz skojarzeń z audiotele?"
Odpowiedź może być następująca: TAK, nie mam; NIE, nie mam (tzw. podwójna negacja)
A jeden kandydat z PSL-u do RM w Wieluniu chwali się swoimi osiągnięciami tak mniej więcej: "jestem twórcą piosenki Jedną z gwiazd" (jakoś tak, bo to zasłyszane od paru osób informacje, które posiadały ulotki tego kandydata). Rozumiem, że na ukojenie nerwów i rozładowanie atmosfery w sali 101 będzie śpiewał?
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 189 Skąd: WIELUŃ/INGOLSTAD
Wysłany: 2010-11-19, 00:47
Ferbik napisał/a:
A jeden kandydat z PSL-u do RM w Wieluniu chwali się swoimi osiągnięciami tak mniej więcej: "jestem twórcą piosenki Jedną z gwiazd" (jakoś tak, bo to zasłyszane od paru osób informacje, które posiadały ulotki tego kandydata). Rozumiem, że na ukojenie nerwów i rozładowanie atmosfery w sali 101 będzie śpiewał?
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-11-23, 21:16
Ferbik napisał/a:
marek280974 napisał/a:
Totalna bzdura.
Chyba jednak ziarnko prawdy w tym jest , bo oto co można zobaczyć na pewnym profilu Nasza Klasa Jest na profilu, dlaczego nie miało by być na ulotce
naszaklasa.pl.jpg
Plik ściągnięto 118 raz(y) 61,44 KB
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum