Twoje nędzne wypociny jak niby nazwiesz, może słowami pochwalnymi, co?!
Nie, to jest stwierdzenie faktu.
Jaro napisał/a:
Od dłuższego czasu obserwuję to co wypisujesz na forum, jakim językiem się posługujesz w stosunku do Twoich przedmówców i stwierdzam krótko mówiąc, że kultury Ci brakuje prawie w każdym Twoim poście.
Miałem nadzieję, że te dwa wcześniejsze ostrzeżenia czegoś Cię nauczą, lecz jak widać marny rezultat.
Proszę się stosować do panującej na tym forum netykiety i do uwag skierowanych w Twoją stronę, to jest ostatnie ostrzeżenie dla Ciebie.
Za to Ty kulturą kasujesz wszystkich forumowiczów a jak nie możesz kulturą to ich banujesz. Widzę że rozwój masy mięśniowej zatrzymał u Ciebie rozwój intelektualny.
A szkoda bo tak się dobrze zapowiadałeś. I to jest właśnie ironia, nie pomyl z dowcipem.
_________________ KOSMITOM MÓWIMY STANOWCZO - NIE !!!
Albo wiesz co Jaro, pomogę Ci i sam usunę swoje konto. Baw się dobrze w swoim towarzystwie ( to znaczy sam ze sobą ).
Niestety nie da się usunąć konta i będę musiał pozwolić Ci na tą przyjemność abyś to zrobił sam. I będzie to ostatnia przyjemność jaka może Cię spotkać z mojej strony.
Przestań trollować. I stosuj opcję edycji postów zamiast pisać jeden pod drugim co kilka minut.
red
_________________ KOSMITOM MÓWIMY STANOWCZO - NIE !!!
Ostatnio zmieniony przez red 2012-07-04, 21:11, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2012-07-12, 14:21
Po powyższych dywagacjach prowadzonych pół żartem pół serio, pojawił się dzisiaj o godzinie 12,15 w sklepie wędkarskim "AZYL" przy ul. Traugutta 10 Marcin M. z pretensjami, że ja występując pod nickiem FISHERMAN naruszyłem jego mienie prywatne. Nie wiem, czy Marcin posiada na tym forum jakieś mienie prywatne które mogłem naruszyć. W obecności świadków zaczął mi grozić, że jeszcze tego pożałuję a na moje pytanie czy mam to traktować poważnie odpowiedział twierdząco. Mając na uwadze fakt, że w ostatnim czasie wybito mi szyby w sklepie muszę jego groźbę potraktować serio. Marcinie, groźba karalna została zaklasyfikowana w kodeksie karnym w rozdziale XXIII, jako przestępstwo przeciwko wolności. W świetle art. 190 k.k., "kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2". Do dokonania tego przestępstwa konieczne jest wystąpienie skutku w postaci wzbudzenia w zagrożonym uzasadnionej obawy, że groźba zostanie spełniona. Jednak subiektywna obawa pokrzywdzonego i jego przekonanie o prawdopodobieństwie realizacji groźby muszą być uzasadnione, tzn. że zarówno okoliczności, w jakich groźba została wyrażona, jak i osoba grożącego robią wrażenie na obiektywnym, normalnie wrażliwym obserwatorze, iż groźba została wyrażona na serio i daje podstawy do uzasadnionej obawy.
A to, że groziłeś mi na serio odebrałem nie tylko ja, ale i osoby będące w tym czasie w sklepie. Co zrobię z tym fantem zastanowię się do soboty.
JAREK.M, przepraszam , ale nie rozumiem dlaczego pan pisze o tym na forum... takie sprawy nalezy wyjasniac sobie w 4 oczy a nie na tutaj.
temat chyba do zamkniecia panie administratorze... skoro mamy ,,Nowy sklep wędkarski'' to trzymajmy sie tematu albo nie piszmy nic. wydaje mi sie ze topic zostal juz wyczerpany... kazdy moze sie przekonac na temat tego sklepu... wystarczy wybrac sie na mokra
AMEN
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2012-07-12, 16:55
Zgadzam się całkowicie.
Skoro temat jest wyczerpany to zamykam. Jeżeli będzie ktoś chętny do dalszej merytorycznej dyskusji na temat to niech sie zwróci do administratorów forum i poprosi o otwarcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum