Założyciel strony pochodzi z Wielunia. Swego czasu graliśmy często, głównie D&D. Ale nie wiem teraz kto ma książki i kości bo jak wiecie zwykłe K6 do dobrej gry nie wystarczy.
Wiek: 35 Dołączyła: 28 Maj 2010 Posty: 23 Skąd: Wieluń/Łódź
Wysłany: 2011-08-27, 14:51
Czyżby MG coś wciągnęło do stworzonego przez niego świata? Jeśli nie dopracowałeś wszystkiego w swoim systemie autorskim to może zagramy w jakiś już istniejący, a w ten twój dopiero jak będzie gotowy?
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 13 Sie 2012 Posty: 109 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Strugi City
Wysłany: 2012-08-14, 21:13
Jestem tu od wczoraj, nie bijcie.
Na koniec, między 28 sierpnia a 2 września może coś się uda, tyle że znajoma miała przydreptać do mnie na weekend, jeszcze nic za bardzo nie wiem.
I gracie w D&D czy jak? Bo ja w sumie "noob" jestem w tych sprawach.
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 13 Sie 2012 Posty: 109 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Strugi City
Wysłany: 2012-09-05, 20:28
No to na start trzeba zebrać 3 chętnych i MG jakiegoś. 3 chętnych z tego co wiedzę jest, a kto MG? Jakieś pomysły, sugestie? Ja mam MG w Warszawie, ale to ciut daleko dla nas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum