Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2013-12-20, 19:21
Ferbik napisał/a:
No i jest!
Fakt, niezły trik z wykorzystaniem jakiegoś dobrego programu. Ferbik musiał dysponować wolnym czasem, bo jest przy tym trochę "dłubaniny"
Wieża też się całkiem niegłupio wkomponowała w wieluński krajobraz. Ale to już do zobaczenia w innym miejscu
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Dojechać się da przez 45 i potem na Wole Rudlicka lub przez Okalew. Wjazd na MOP jest i mozna się z Chojen na MOP dostać. Tylko od stróźujących zależy czy Cię wpuszczą. Ma być zrobiony dywanik asfaltowy, więc jest nadzieja, że da się tam formalnie wjechać.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2015-11-09, 11:12
Mopy są szczelnie ogrodzone i są bramy PPoż. w tym ogrodzeniu zamknięte na klucz więc chyba tylko trzeba mieć dobrego znajomego tego Stróża aby wpuścił z drogi serwisowej. Lokalne OSP chyba też mają klucze do tych bram. Osoba postronna legalnie raczej nie może wjechać przez te bramy.
A dlaczego na takie MOPy nie można dojechać. Przecież to byłby dodatkowy dojazd do drogi szybkiego ruchu. W Niemczech na autostradach to jest w cholerę zjazdów, stacji paliw i nie ma problemu. U nas niestety zjazd organizowany jest co kilkanaście lub kilkadziesiąt kilometrów. Chore!
żebyście nie stali na każdym i nie trzepali za prędkość bo wiadomo że co chwile by było ograniczenie wtedy. Może dlatego.
Nie wiem o co Ci biega i do kogo pijesz, bo ja nigdzie nie stoję i nie stałem nigdy. Więc swoje dalsze wypowiedzi kieruj ku innym Ja chcę tylko normalnie żyć w naszym kraju.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum